گوشت شتر و فراورده‌های آن
نویسنده:
M.M.Farouk - B.Faye - O.Mahgoub - I.T.Kadim
مترجم:
مینا کارگزاری - ارش کارگزاری - سمیه یزدانمهر
سال نشر:
1395
صفحه:
360
نوبت چاپ:
1

 گوشت شتر یک برتری رقابتی نسبت به گوشت سایر دام‌های اهلی دارد، زیرا که هزینه و مصرف انرژی برای تولید آن بسیار پایین است که این موضوع به نوبه‌ی خود سبب می‌شود تا گوشت شتر در قیمت‌های نسبتاً پایین‌تری برای مصرف‌کنندگان عرضه شود. خوردن گوشت شتر در بسیاری از روایات و احادیث وارد شده است.

اما با وجود چنین پیشینه‌ای، در حال حاضر آنچنان که می باید به پرورش و ارزش های این حیوان خارق‌العاده پرداخته نمی شود.

کتاب «گوشت شتر و فرآوردههای آن»‌، به عنوان یک متن پایه با تأکید بر اصول کلی و کاربردهای عملی و همچنین جنبه‌های پیشرفته تر از علوم گوشت شتر، برای طیف گسترده ای از دانشمندان و متخصصان که به نوعی مرتبط با امر آموزش و پژوهش درمورد آن هستند در نظر گرفته شده است. علاوه بر آن، این کتاب به عنوان یک مرجع در راستای خدمت به کارکنانی که با گله‌های شتر سر و کار دارند، دانشمندان مواد غذایی و زیست شناسی و علوم دامی و دانشجویان دامپزشکی طراحی شده است. شرح و تصاویر 14 فصل این کتاب بر اساس مطالعات انجام گرفته توسط چندین محقق بین سالهای 1950 تا 2012، تهیه و آماده شده است.

این کتاب شامل 14 فصل با هدف ارائهی اطلاعات پایه است و این یک جریان مداوم کار عملی در درک فرایند تولید گوشت شتر خواهد بود.

 پیشگفتار مترجمین/11

مقدمه مؤلفین/13

فصل اول: طبقه‌بندی،تاریخچه و پراکندگی شتر/17

فصل دوم: گوشت شتر در جهان/27

فصل سوم: تغذیه‌ی شتر برای تولید گوشت/43

فصل چهارم: رشد بدنی شتر/71

فصل پنجم: کشتار و فرآوری گوشت/103

فصل ششم: بازرسی شترهای تک‌کوهانه‌ی کشتار شده/117

فصل هفتم: جنبه‌های درجه‌بندی آنلاین  بازده و کیفیت گوشت شتر/117

فصل هشتم: کیفیت لاشه‌ی شتر/117

فصل نهم: پراکندگی و ترکیب‌بندی بافت‌ها در لاشه‌ی شتر/117

فصل دهم: ساختار و کیفیت گوشت شتر/117

فصل یازدهم: تلاش‌هایی برای افزایش تردی گوشت تازه: چشم‌انداز پیشرو  برا/117

فصل دوازدهم: انواع گوشت شتر فرآوری شده/117

فصل سیزدهم: ارزش غذایی و سلامتی گوشت شتر/117

فصل چهاردهم: پتانسیل اقتصادی گوشت شتر/117

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی صنایع غذایی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved