زنجیره تامین فراورده های غذایی
نویسنده:
سید رضا فاطمی امین ، اشرف مرتضایی
مترجم:
سال نشر:
1392
صفحه:
489
نوبت چاپ:
1

راهنمای مطالعه کتاب / 13

سخن وزیر / 19

سرآغاز / 20

پیشگفتار / 21

فصل اول:  محدوده / 25

فصل دوم: وضعیت / 33

فصل سوم: اهداف /149

فصل چهارم : راهبردها /  177

فصل پنجم: سازماندهی /267

فصل ششم: پایش /  279

فصل هفتم: قوانین و مقررات /  285

پیوست اول : گزارش طراحی و اجرای برنامه / 301

پیوست دوم: روش پژوهش/ 313

پیوست سوم: بررسی تطبیقی / 369

پیوست چهارم: پرسش های متداول / 439

پیوست پنجم: چکیده / 463

مستندات بررسی شده / 477

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی صنایع غذایی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved