مبانی ماشین‌های فرآوری اسنک‌فودها -
نویسنده:
سیامک غریبی‌اصل، مبین مسرت
مترجم:
-
سال نشر:
1403
صفحه:
258
نوبت چاپ:
1

مصرف اسنک فودها، بخش ضروری از سبک زندگی روزانه هر شخص است. سطوح مکانیزاسیون فرآوری اسنک ها از سطح دستی ساده تا سطح کارخانه های تمام اتوماتیک متفاوت است. استفاده از ماشین های عملیات واحدها و یا کمبینات کردن(چند کار را همزمان انجام دادن) مراحل تولید اسنک فودها باعث ایجاد محصولات جدید با طعمی نو که باعث جذب طیف مصرف کنندگان بیشتری می شود.

وجود اسنک ها در وعدهای غذایی صبحانه، ناهار و شام امروزه یک موضوع معمولی محسوب می گردد. در تهیه اسنک فودها فرآیندها و ماشین های مختلفی به کار گرفته شده می شود، مانند ماشین هایی که برای تمیز کردن، ذخیره سازی، حمل و نقل، سورت کردن و درجه بندی، پیش فرآوری، فرآوری نهایی، مراحل پس فرآوری و بسته بندی استفاده را می توان اشاره نمود. اتوماسیون کار، تصویربرداری از جریان مواد و مراحل به منظور افزایش کیفیت و استفاده از ربات ها در سطوح مختلف مکانیزاسیون اسنک ها جهت رسیدن به یک ایمنی و کارآرایی مطلوب امری ضروی می باشد.

 این کتاب برای اولین بار بصورت فارسی در کشور تهیه می گردد و به دنبال آن است تا خلاء جدی در حوزه فناوری رشته صنایع غذایی را، هم در دانشگاه ها و هم در مراکز صنعتی جبران کند و به دو صورت زبان نوشتاری و زبان تصویری سعی در آموزش موئژ و اثر گذار بیان گردیده است، بطوریکه در بخش آموزش تصویری به منظور یادگیری فعال و تسلط کافی بر اجزای ماشین‌ها، واژه های تخصصی به صورت زبان اصلی آورده شده تا خواننده کتاب علاوه بر مشاهده عینی قطعات ماشین‌ها، اسامی انگلیسی آنها را نیز مرور و تحقیق نماید. هدف از تدوین این مجموعه، کمک به گسترش فناوری های صنایع غذایی در ایران است.

 پیشگفتار/5

فصل اول: مقدمه/9

فصل دوم: فرآیندهای رایج اسنک‌فودها /29

فصل سوم: مکانیزاسیون اسنک‌فودها /209

فصل چهارم: فرآیندهای برخی از اسنک‌فودهای رایج /223

منابع /249

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی صنایع غذایی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved