امواج فراصوت در فرآوری غذایی
نویسنده:
مار ویلامیل، آنتونیا مونتیلا، خوزه گارسیا پرز، جان کارسل و خوزه بندیتو
مترجم:
محمود سلطانی فیروز، پویا رضوانی اصل
سال نشر:
1403
صفحه:
884
نوبت چاپ:
1

این کتاب با هدف ارائۀ یک دید کلی جامع از پیشرفت‌های اخیر در زمینۀ فراصوت، یکی از امیدوارکننده­ترین فناوری­ ها برای فرآوری مواد غذایی و کنترل، به‌منظور درک بهتر نقاط قوت و ضعف آن‌ها است. جنبه­ های دیگر مربوط به چالش­های صنعت غذا در استفاده از دستگاه­ های فراصوتی نیز در نظر گرفته شده است. طی چند سال گذشته، پژوهشگران تلاش زیادی برای ادغام سیستم­ های فراصوتی کاملاً خودکار و کارآمد در خطوط تولید مواد غذایی انجام داده ­اند، اما در برخی موارد نتایج رضایت‌­بخش نبوده است. به همین دلیل لازم است علاوه بر مشکلات مربوط به تولید و انتقال کارآمد فراصوت، مشکلات اساسی افزایش مقیاس، کاهش هزینه، صرفه­‌جویی در انرژی و در نهایت نیاز به تضمین تولید ایمن، غذاهای سالم و با ارزش افزوده بالا، شناسایی شده و موردبررسی قرار گیرد.

این کتاب برای دانشمندان و مهندسان در چندین زمینه ازجمله مهندسی شیمی، آکوستیک، مهندسی غذایی، ایمنی غذایی، شیمی ، فیزیک ، فناوری غذایی و رشته­ های مرتبط هدف­‌گذاری شده است.

 این کتاب شامل 19 فصل است که طیف گسترده ­ای از موضوعات مربوط به کاربردهای فراصوت در علوم و فناوری غذایی را شامل می ­شود. 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved