این کتاب با هدف ارائۀ یک دید کلی جامع از پیشرفتهای اخیر در زمینۀ فراصوت، یکی از امیدوارکنندهترین فناوری ها برای فرآوری مواد غذایی و کنترل، بهمنظور درک بهتر نقاط قوت و ضعف آنها است. جنبه های دیگر مربوط به چالشهای صنعت غذا در استفاده از دستگاه های فراصوتی نیز در نظر گرفته شده است. طی چند سال گذشته، پژوهشگران تلاش زیادی برای ادغام سیستم های فراصوتی کاملاً خودکار و کارآمد در خطوط تولید مواد غذایی انجام داده اند، اما در برخی موارد نتایج رضایتبخش نبوده است. به همین دلیل لازم است علاوه بر مشکلات مربوط به تولید و انتقال کارآمد فراصوت، مشکلات اساسی افزایش مقیاس، کاهش هزینه، صرفهجویی در انرژی و در نهایت نیاز به تضمین تولید ایمن، غذاهای سالم و با ارزش افزوده بالا، شناسایی شده و موردبررسی قرار گیرد.
این کتاب برای دانشمندان و مهندسان در چندین زمینه ازجمله مهندسی شیمی، آکوستیک، مهندسی غذایی، ایمنی غذایی، شیمی ، فیزیک ، فناوری غذایی و رشته های مرتبط هدفگذاری شده است.
این کتاب شامل 19 فصل است که طیف گسترده ای از موضوعات مربوط به کاربردهای فراصوت در علوم و فناوری غذایی را شامل می شود.
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
صنایع غذایی
صنایع غذایی |