پیشرفت‌های پلاسمای سرد در صنعت غذا (ایمنی، حفظ و نگهداری) -
نویسنده:
دانیلا برمودزآگوری
مترجم:
علیرضا شهاب‌لواسانی، سارا صانعی
سال نشر:
1401
صفحه:
104
نوبت چاپ:
1

عملکرد پلاسمای سرد به گونه ای است که می تواند ویروس ها و باکتری ها را عقیم‌سازی کند. تکنولوژی پلاسمای سرد در صنایع غذایی به عنوان روش جایگزین کردن سطوح و ضدعقونی کردن برای از بین بردن سلول های رویشی و اسپور در زمان حداقل مفید می باشد. به آسانی می‌توان فناوری پلاسمای سرد در صنایع غذایی را برای کاهش بار میکروبی محصولات تازه و افزایش عمر ماندگاریشان به کار گرفت.

از این کتاب می توان به عنوان یک کتاب جامع در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی بهره برد و شامل ترجمه فصل های نهم  تا سیزدهم کتاب پیشرفت‌های پلاسمای سرد در صنعت غذا (ایمنی، حفظ و نگهداری) می‌باشد که به مباحث مهمی می پردازد و نیز در بردارنده اطلاعات با ارزش خصوصا برای محققان و صنعتگران می باشد. فصل های مذکور برای اولین بار ترجمه و منتشر می شود.

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی صنایع غذایی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved