مقدمه ای بر نانو فنآوری و کاربرد آن در صنایع غذایی و علوم دامی
نویسنده:
داریوش خادمی شورمستی، عبدالله علیزاده کارسالار، جعفر ابراهیم پورکاسمانی
مترجم:
-
سال نشر:
1401
صفحه:
174
نوبت چاپ:
1

فصل اول: مفاهیم و آشنایی با فناوری نانو / 13

فصل دوم: نانو در کاربرد فناوری صنایع غذایی و علوم دامی / 61

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی صنایع غذایی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved