مقدمه ای بر نانو فنآوری و کاربرد آن در صنایع غذایی و علوم دامی
نویسنده:
داریوش خادمی شورمستی، عبدالله علیزاده کارسالار، جعفر ابراهیم پورکاسمانی
مترجم:
-
سال نشر:
۱۴۰۱
صفحه:
۱۷۴
نوبت چاپ:
۱

فصل اول: مفاهیم و آشنایی با فناوری نانو / ۱۳

فصل دوم: نانو در کاربرد فناوری صنایع غذایی و علوم دامی / ۶۱

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی صنایع غذایی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved