در این کتاب بر توضیح روش های آنالیز دستگاهی که کاربرد گستردهای در علوم مواد غذایی دارد پرداخته شده است. اگرچه این روش ها از اصول شیمی تجزیه است اما آشنایی با هر روش برای هر یک از دانشجویان و اعضای تحقیقی مواد غذایی جزو علوم پایه و برای ادامه کار در این حوزه ضروری می باشد.
فصل اول: طیفسنجی عناصر
فصل دوم: طیفسنجی نشر اتمی
فصل سوم: کروماتوگرافی
فصل چهارم: کروماتوگرافی گازی
فصل پنجم: کروماتوگرافی مایع با عملکرد بالا
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
صنایع غذایی
|