از این کتاب می توان به عنوان یک کتاب جامع در مقطع دکتری و کارشناسی ارشد رشته علوم و مهندسی صنایع غذایی بهره برد و شامل ترجمه فصل های پنجم تا هشتم کتاب پیشرفتهای پلاسمای سرد در صنعت غذا (ایمنی، حفظ و نگهداری) میباشد که به مبانی مهم از جمله مقدمهای بر فراوری و نگهداری مواد غذایی به روش های غیر حرارتی، ضدعفونی مواد غذایی با محتوای رطوبت بالا با استفاده از پلاسمای سرد، اثرات فراوری پلاسمای سرد بر ترکیبات مواد غذایی، ضد عفونی محصولات غذایی گرانولی با استفاده از پلاسمای سرد و غیرفعالسازی آنزیم در سیستمهای مدل و ماتریکسهای غذایی توسط پلاسمای سرد می پردازد و نیز در بردارنده اطلاعات مهم و با ارزش خصوصا برای محققان و صنعتگران می باشد فصل های مذکور برای اولین بار ترجمه و منتشر می شود.
پیشگفتار مترجمان / 9
مقدمه / 11
فرآوری و نگهداری مواد غذایی / 12
فصل 5: ضدعفونی مواد غذايی با محتوای رطوبت بالا با استفاده از پلاسمای سرد / 31
فصل 6: ضد عفونی محصولات غذایی گرانولی با استفاده از پلاسمای سرد / 67
فصل 7: غیرفعالسازی آنزیم در سیستم های مدل و ماتریکسهای غذایی توسط پلاسمای سرد / 107
فصل 8: اثرات فراوری پلاسمای سرد بر ترکیبات مواد غذايی / 127
منابع / 141
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
صنایع غذایی
صنایع غذایی |