با توجه به گستردگی دامنه علوم صنایع غذایی و نیاز فرهنگ لغتی جامع در بردارنده واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی این رشته در مقاطع تحصیلی دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی، ما را بر آن داشت تا با تالیف و گردآوری واژگان تخصصی متداول در این کتاب گامی ولو اندک در راستای خدمت به علاقمندان، صاحبنظران و فعالان عرصه صنعت غذا برداشته و این خود بدون هیچ توصیف اضافی اهمیت و ارزش این کتاب را بازگو می کند.
در نگارش این کتاب سعی شده است از واژگان و اصطلاحات کاملا تخصصی متداول در هر فناوری مرتبط با صنعت غذا استفاده نماییم و با بیانی ساده و قابل فهم هر واژه و اصطلاحی را توضیح دهیم تا برای طیف های مختلف علاقمند و متخصصان رشته صنایع غذایی قابل بهره برداری باشد. لذا این مجموعه می تواند ارتباط علم با صنعت را که نیاز اساسی کشور می باشد مستحکم تر نماید
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
صنایع غذایی
صنایع غذایی |