کتاب « کاربرد دستور زبان انگلیسی در متون علم غذا » يک اثر تألیفی است که به قلم دکتر هومان مولوی عضو هیأت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در 334 صفحه در قطع وزیری، تألیف و به همت انتشارات جهاد دانشگاهي استان وارد بازار نشر شده است. در بخشی از کتاب آمده است؛ در عصر حاضر، علم با سرعت فزایندهای در دنیا در حال انتشار است و نظر به اینکه زبان بین المللی علم، زبان انگلیسی میباشد، لازم است بسیاری از اطلاعات علمی به طور مستقیم از این زبان برگرفته شود. از آنجایی که یادگیری دستور زبان انگلیسی به صورت عمومی و تعمیم آن در متون تخصصی امری زمانبر و برخی اوقات مشکل است، کتاب حاضر به این نحو طراحی گردیده است که به طور مستقیم کاربرد دستور زبان انگلیسی را در متون علم غذا بیان میکند که به راحتی برای افرادی که به نحوی با متون علم غذا در ارتباط میباشند، قابل استفاده باشد. در این کتاب علاوه بر دستور زبان انگلیسی به منظور درک مطالب تخصصی و رعایت اصول نوشتاری، واژگان تخصصی این علم نیز در قالب مثالهای متنوع ارائه گردیده است. مطالعه این کتاب به دانشجویان رشته علوم و صنایع غذایی، تغذیه، بهداشت مواد غذایی و سایر علوم مرتبط پیشنهاد میگردد.
فصل اول: زمان حال و گذشته؛ ساده و استمراری
فصل دوم: زمانهای کامل و کامل استمراری
فصل سوم: زمان آینده
فصل چهارم: هماهنگی فاعل و فعل
فصل پنجم: اسم
فصل ششم: حرف تعریف
فصل هفتم: ضمیر
فصل هشتم: فعلهای کمکی
فصل نهم: مجهول
فصل دهم: جملهوارههای اسمی
فصل یازدهم: جملهوارههای وصفی
فصل دوازدهم: اسم فعل (gerund) و مصدر با to (infinitive)
فصل سیزدهم: حروف ربط همپایه
فصل چهاردهم: جملهوارههای قیدی
فصل پانزدهم: کلمات ربط نشان دهنده علت و معلول، تضاد و شرط
فصل شانزدهم: جملات شرطی و بیان آرزو
فصل هفدهم: نکات پایه در دستور زبان انگلیسی
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
صنایع غذایی
مهندسی صنایع |