مجموعه نکات مهم مهندسی علوم و صنایع غذایی
نویسنده:
احسان دالوند، عاطفه دالوند، محمد گلی
مترجم:
سال نشر:
1397
صفحه:
544
نوبت چاپ:
1

فصل اول: شیمی مواد

فصل دوم: میکروبیولوژی مواد غذایی

فصل سوم: اصول نگهداری مواد غذایی

فصل چهارم: تکنولوژی کمپوت و کنسروسازی

فصل پنجم: تکنولوژی لبنیات

فصل ششم: تکنولوژی غلات

فصل هفتم: تکنولوژی روغن

فصل هشتم: تکنولوژی گوشت و شیلات

فصل نهم: کنترل کیفی

فصل دهم: اصول طراحی کارخانجات مواد غذایی

فصل یازدهم: تکنولوژی قند

آزمونها

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم پزشكي تغذیه

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved