روغن و سلامت خانواده -
نویسنده:
ساره محمدی جورشری
مترجم:
-
سال نشر:
1403
صفحه:
82
نوبت چاپ:
1

کتاب «روغن و سلامت خانواده» به قلم ساره محمدی جورشری در 82 صفحه در قطع رقعی گردآوری و به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهي استان وارد بازار نشر شده است.

 در معرفی کتاب آمده است: هدف از نوشتن این کتاب ،ارائه اطلاعاتی کاربردی و علمی به شماست تا بتوانید انتخاب‌های بهتری برای سلامت خانواده داشته باشید. در این کتاب، تلاش کرده‌ام تا به زبانی ساده نکات مهم و کاربردی را در خصوص استفاده از روغن‌های مختلف و تاثیر آنها بر سلامت خانواده بیان نمایم.

 روغن‌ها یکی از اجزای اصلی رژیم غذایی هستند که مصرف صحیح آن‌ها می‌تواند در پیشگیری از برخی بیماری‌ها مفید واقع شده‌اند. همچنین چربی‌ها و روغن‌ها به جذب برخی از ویتامین‌ها کمک کرده و برای رشد و نمو بافتی ضروری هستند. امروزه ارتباط تغذیه و انتخاب غذا با سلامت افراد جامعه به‌طور کامل مورد تأیید و تأکید است و تردیدی وجود ندارد که تغذیه هر فرد ارتباط تنگاتنگی با وضعیت سلامت جسمی و روحی او دارد.

 یادآور مي‌شود انتشارات جهاد دانشگاهي استان چهارمحال و بختياري که به‌صورت تخصصي در حوزه نشر دانشگاهي فعاليت مي‌کند، تلاش مي‌کند در کوتاه‌ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد (اعم از تاليف و ترجمه و پايان نامه‌هاي شاخص دانشجويي) را به چاپ برساند و اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان مي‌توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاد دانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي- معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره 32320323يا 32320070 و در روزهاي شنبه تا چهارشنبه هر هفته در ساعات 8 تا 16 تماس حاصل کنند. همچنين تارگاه jchb.ir براي کسب اطلاعات بيشتر اعلام مي‌شود.

 

پیشگفتار

 فصل اول: روغن‌های سالم: کلید سلامت خانواده

 فصل دوم: سلامت و سبک زندگی

 فصل سوم: تاریخچه

 فصل چهارم: معرفی انواع روغن و مضرات آن‌ها

منابع


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved