فصل اول: مقدمه / 13
مقدمه / 13
اهمیت و کاربرد اندازه گیری /14
روش های اندازه گیری / 16
نمونه ای از اندازه گیری های مورد نیاز در صنایع / 17
معرفی واحدها و کمیت های اندازه گیری / 20
تعریف و محاسبه ی خطا / 22
گرد کردن / 26
دقت و صحت / 26
اثر بارگذاری / 27
نویز و منابع آن / 31
کالیبراسیون / 31
مشخصات یک سیستم اندازه گیری / 32
توصیه هایی برای انتخاب و نگهداری دستگاه های اندازره گیری / 37
فصل دوم / 41
مقدمه / 41
اندازه گیری جریان / 41
اندازه گیری ولتاژ / 43
پل های اندازه گیری و تعیین مقدار خازن مقاومت و سلف / 45
یکسو سازی/ 43
اندازه گیری توان انرژی و اختلاف فاز / 56
روش های اندازه گیری مقادیر خیلی کوچک و خیلی بزرگ جریان ولتاژ / 61
بررسی ساختار گالوانومتر د آرسنوال / 62
بررسی ساختار داخلی ولت متر / 64
بررسی ساختارهای داخلی آمپر متر / 71
بررسی ساختار وات متر / 87
دمپر / 89
طرز کار مولتی متر / 90
فصل سوم/ 101
ساختار درونی / 101
طرز کار اسیلوسکوپ / 112
طراحی برخی از قسمت های اسیلوسکوپ / 128
دخیره سازی اطلاعات توسط اسیلوسکوپ / 131
فصل چهارم/ 141
تعریف سنسور / 142
انواع سنسورها و نحوه عملکرد آنها / 142
سنسورهای بدون تماس / 152
ترانسد یوسر / 153
اندازه گیری کمیت های غیر الکتریکی درجه حرارت / 157
اندازه گیری رطوبت / 161
فصل پنجم: مبانی دیجیتال / 165
بافرها / 169
شمارنده ها / 172
مقدمه ای بر نمونه برداری از حافظه های یک بیتی / 172
انواع مدل های نمونه برداری / 175
فشرده سازی / 197
فصل ششم / 203
مدلاسیون / 203
کنترل خطا / 211
بیت توازن / 211
فیلتر / 213
فیدبک / 218
شلدینگ / 218
فصل هفتم / 221
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
فنی و مهندسی |
برق و الکترونیک
|