مقدمه / 9
فصل اول: پیشینه ی کربوهیدرات ها / 11
فصل دوم: آشنایی ا نمایهی گلیسمی / 21
فصل سوم: تعیین نمایه ی گلیسمی / 31
فصل چهارم: نمایه گلیسمی در مقایسه با بار گلیسمی و معادل گلیسمیک گلوکز / 47
فصل پنجم: نمایه ی گلیسمی پاره ای از مواد غذایی / 53
فصل ششم: نمایهی گلیسمی در سلامت / 59
فصل هفتم: نمایه ی گلیسمی در بیماری / 71
نمایه ی گلیسمی و دیابت / 73
نمایه ی گلیسمی و بیماری قلبی – عروقی /76
نمایه ی گلیسمی و سندرم متابولیک / 80
نمایه ی گلیسمی و سرطان / 83
نمایه ی گلیسمی و کبد چرب / 90
نمایه ی گلیسمی و پوسیدگی دندان/91
فصل هشتم: هرم غذایی با نمایه ی گلیسمی پایین / 93
فصل نهم: منابع و مأخذ / 103
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم پایه |
زیست شناسی
|