مقدمه ای بر میکروبیولوژی مواد غذایی - جلد دوم
نویسنده:
توماس جی . مانت ویل - کارل آر . ماتیوس
مترجم:
دکتر صبیحه سلیمانیان - دکتر نفیسه سلطانی زاده - دکتر مریم جعفری - دکتر فاطمه تجاتی
سال نشر:
1393
صفحه:
384
نوبت چاپ:
1

 فصل اول:  اسپورها و اهمیت آن / 2

فصل دوم:  شناسایی و شمارش میکروب ها در غذا / 39
فصل سوم:  روش های ارزیابی میکروبی سریع و اتوماتیک / 55
فصل چهارم :  میروارگانیسم های شاخص و معیارهای میکروبیولوژیکی / 80
 فصل پنجم:  باکتری های اسید لاکتیک و تخمیر مواد غذایی / 114
فصل ششم:  تخمیرهای انجام شده بر پایه مخمر و انواع دیگر تخمیرها / 138
فصل هفتم:  ارگانیسم های عامل فساد / 166
فصل هشتم:  نگهدارنده های ضد میکروبی / 216
فصل نهم:  نگهداری غذا بر اساس روش های بیولوژیکی و باکتری های پروبیوتیک / 244
فصل دهم :  روش های فیزیکی تگهداری غذا / 268
فصل یازدهم:  سیاست های به کار رفته در صنعت برای اطمینان از ایمنی و سلامت غذا / 318
نتیجه گیری کلی / 343
منابع بیشتر جهت مطالعه / 344
سوالاتی برای تفکر نقادانه / 344
نمایه / 347

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved