بخش اول: مبانی میکروبیولوژی عمومی
فصل اول: تاریخچه میکروبیولوژی / ۱
فصل دوم: جایگاه باکتری ها در بیت موجودات و دسته بندی آنها / ۱۰
فصل سوم: ساختار و ساختمان سلول پروکاریوت (باکتری ها) / ۲۶
فصل چهارم: متابولیسم باکتری ها / ۶۲
فصل پنجم: رشد و تکثیر باکتری ها / ۸۵
فصل ششم: تغذیه باکتری ها / ۹۵
فصل هفتم: تأثیر عوامل محیطی بر روی میکروب ها / ۱۰۲
فصل هشتم: قارچ ها / ۱۱۳
فصل نهم: ویروس ها / ۱۲۲
بخش دوم: عملیات میکروبیولوژی عمومی
فصل دهم: دستورالعمل ها و هشدارهای آزمایشگاه میکروبیولوژی عمومی / ۱۳۴
فصل یازهم: معرفی تجهیزات آزمایشگاهی میکروبیولوژی عمومی / ۱۳۸
فصل دوازدهم: آلودگی زدایی و سترون سازی / ۱۹۱
فصل سیزدهم: مشاهده و رنگ آمیزی میکروب ها / ۲۱۳
فصل چهاردهم: کشت و محیط های کشت میکروبی / ۲۴۰
منابع / ۲۵۱