شناسايي و جداسازي قارچ‌هاي خاكزي
نویسنده:
Pierre Davet - Francis Rouxcl
مترجم:
حسينعلي عليخاني - ليلا محمدي
سال نشر:
۱۳۸۶
صفحه:
۲۸۱
نوبت چاپ:
۱

عنوان                                                                                                      صفحه

فصل اول

مقدمه ......................................................................................................... ۱

به چه دليل جداسازي قارچها از خاك صورت مي‌گيرد؟................................................ ۱

اين عمل چگونه امكان‌پذير است؟....................................................................... ۳

فصل دوم

اصول كلي..................................................................................................... ۵

استخراج و آماده‌سازي نمونه‌ها............................................................................ ۵

جداسازي از خاك............................................................................................. ۵

جداسازي از ريشه‌ها......................................................................................... ۷

فصل سوم

روش‌هاي جداسازي........................................................................................... ۹

جداسازي از خاك............................................................................................... ۹

روشهاي جداسازي مستقيم.................................................................................. ۱۰

روش رقيق‌سازي با پليت.................................................................................... ۱۰

تلقيح مستقيم خاك........................................................................................... ۱۲

مزايا و معايب.................................................................................................. ۱۲

روش‌هاي تغذيه............................................................................................... ۱۵

تغذيه خنثي..................................................................................................... ۱۶

گياهان كامل..................................................................................................... ۱۶

قطعات گياهان زنده............................................................................................ ۱۸

استخراج مستقيم............................................................................................. ۲۰

جداسازي از ريشه‌ها.......................................................................................... ۲۱

قطعات كوچك ريشه........................................................................................... ۲۲

خرد كردن و تهيه سوسپانسيون............................................................................. ۲۲

تغذيه............................................................................................................ ۲۳

فاكتورهاي انتخابي.............................................................................................. ۲۳

تيمار نمونه خاك................................................................................................. ۲۳

روش كار.......................................................................................................... ۲۵

شرايط انكوباسيون (خوابانيدن).............................................................................. ۲۶

فصل چهارم

روش‌هاي كشت قارچ........................................................................................... ۲۷

تهيه محيط كشت جداسازي.................................................................................... ۲۷

عناصر پايه........................................................................................................ ۲۸

منبع كربن........................................................................................................ ۲۸

منبع نيتروژن..................................................................................................... ۳۰

نسبت C/Nو..................................................................................................... ۳۰

عناصر معدني...................................................................................................... ۳۰

عوامل رشد........................................................................................................ ۳۱

عامل جامد كننده محيط كشت..................................................................................... ۳۱

عوامل انتخاب كننده گي اصل.................................................................................... ۳۲

تحريك كننده‌ها رشد (محرك‌هاي رشد)........................................................................ ۳۲

بازدارندگان رشد.................................................................................................. ۳۲

PHو محيط كشت.................................................................................................. ۳۲

فلزات................................................................................................................ ۳۳

آنتي بيوتيكهاي ضد باكتريايي................................................................................... ۳۴

آنتي بيوتيك‌هاي ضد قارچ........................................................................................ ۳۵

قارچ‌كش‌ها.......................................................................................................... ۳۹

عوامل بازدارنده ديگر............................................................................................. ۴۰

ديگر بازدارنده‌هاي رشد......................................................................................... ۴۳

فصل پنجم

استريليزاسيون محيط كشت...................................................................................... ۴۵

روش كلي كار....................................................................................................... ۴۵

اتو كلاو كردن....................................................................................................... ۴۶

فيلتر كردن (صاف كردن)......................................................................................... ۴۷

نگهداري محيط كشت.............................................................................................. ۴۷

انكوباسيون ظروف پتري ديش................................................................................... ۴۸

خالص‌سازي جدايه‌ها............................................................................................. ۵۰

فصل ششم

كاربردهاي عملي .................................................................................................. ۵۳

فصل هفتم

روشها و محيط‌هاي كشت انتخابي............................................................................... ۶۱

فصل هشتم

محيط كشتهاي افتراقي........................................................................................... ۸۷

منابع............................................................................................................... ۲۵۱

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم پایه زیست شناسی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved