راهبردهای نوین در توسعه حسابداری از منظر دانش -
نویسنده:
دکتر فریدون رهنمای رودپشتی - دکتر بهاره بنی طالبی دهکردی
مترجم:
-
سال نشر:
1402
صفحه:
254
نوبت چاپ:
1

کتاب «راهبردهای نوین در توسعه حسابداری از منظر دانش» به قلم دکتر فریدون رهنمای رودپشتی استاد و عضو هیئت علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد علوم و تحقیقات و مؤسس، رئیس انجمن حسابداری مدیریت ایران، مؤسس و دبیر کل انجمن مهندسی مالی ایران و دکتر بهاره بنی طالبی دهکردی دانشیار و عضو هیئت علمی گروه حسابداری دانشگاه آزاد اسلامی واحد شهرکرد در 252 صفحه در قطع وزیری تألیف و به همت شعبه انتشارات جهاد دانشگاهي استان وارد بازار نشر شده است.

 در معرفی کتاب آمده است: در دنیای پرتحول امروز، مهارت و بهره گیری از روش های نوین جهت خلق ثروت، ضرورتی انکارناپذیر در روند کسب دانش و ارزش آفرینی سازمانهاست. ازاین رو تهیه و تدارک اطلاعات، نیازمند نظام اطلاعات یکپارچه و منتظم می باشد که موجبات چابکی سازمانی را فراهم می نماید. در اين ميان نظام حسابداری یکی از زیرساخت هایی است که ارزش آفرینی توسط سایر عوامل و عناصر تشکیل دهنده زنجیره ارزش را امکان پذیر می سازد. کتاب حاضر در هفت فصل تدوین شده و به دنبال تبیین مفاهیم و روش های نوین موجود در راستای خلق ارزش است.

یاد آور مي شود انتشارات جهاد دانشگاهي استان چهارمحال و بختياري که به صورت تخصصي در حوزه نشر دانشگاهي فعاليت مي کند، تلاش مي کند در کوتاه ترين زمان ممکن آثار دانشگاهيان و اساتيد (اعم از تاليف و ترجمه و پايان نامه هاي شاخص دانشجويي) را به چاپ برساند و اساتيد دانشگاهي و صاحب نظران و مولفان مي توانند براي اخذ مشاوره در خصوص مراحل تاليف کتاب و چاپ آثار خود به دفتر انتشارات جهاد دانشگاهي استان واقع در دانشگاه شهرکرد- جنب دانشکده منابع طبيعي- معاونت فرهنگي جهاد دانشگاهي مراجعه کرده و يا با شماره 32320323يا 32320070 و در روزهاي شنبه تا چهارشنبه هر هفته در ساعات 8 تا 16 تماس حاصل کنند. همچنين تارگاه jchb.ir براي کسب اطلاعات بيشتر اعلام مي شود.

پیشگفتار

 فصل اول: نقشه های مفهومی جهت آموزش حسابداری بر اساس تئوری یادگیری آزوب

 فصل دوم: پویاشناسی سیستم ها در ساختار اطلاعات حسابداری

 فصل سوم: مفاهیم توانایی مالی و سواد مالی و ارائه الگوی پیشنهادی قابلیت مالی افراد

 فصل چهارم: ارائه الگوی مفهومی سرمایه فکری از منظر نوآوری

 فصل پنجم: استراتژی های نوآور در سیستم حسابداری مدیریت از منظر تئوری ناهماهنگی شناختی

 فصل ششم: کنشگران غیرانسانی مؤثر بر سیستم اطلاعات حسابداری

 فصل هفتم: تبیین کارکرد مدیریت تأثیر در نقش آفرینی حسابرسان از منظر تئوری نمایشی گافمن

 

 

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved