این کتاب با ارائه اطلاعاتی در زمینه نقش تغذیه در سرطان، چاقی، عوارض ناشی از درمان (جراحی، شیمی درمانی، رادیوتراپی و هورمون درمانی)، مداخلات تغذیه ای در سرطان و همچنین جنبه های روانی- اجتماعی تغذیه برای ارائه دهندگان خدمات بهداشتی، بیماران سرطانی و خانواده های آنها مفید و موثر است.
مقدمه. صفحه 7
مفاهیم اساسی تغذیه. صفحه 10
نقش تغذیه در پیشگیری از سرطان. صفحه 28
سرطان و وضعیت تغذیه ای. صفحه 39
درمان سرطان و تغذیه. صفحه 44
مراقبت تغذیه ای برای بیماران سرطان پیشرفته در طی بهترین مراقبت های حمایتی. صفحه 61
مشاوره و مداخله. صفحه 67
تعادل انرژی، تغذیه، بروز سرطان و بقا. صفحه 73
جنبه های روانی - اجتماعی تغذیه. صفحه 81
تغذیه و سرطان: یک رویکرد اقتصاد بهداشت و سلامت. صفحه 87
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم پزشكي |
تغذیه
بهداشت عمومي پزشكي پرستاري تغذیه |