گوجه فرنگی صنعتی از کاشت تا برداشت
نویسنده:
مهندس رحمت اله قشم - دکتر محمد کافی
مترجم:
سال نشر:
۱۳۸۵
صفحه:
۸۰
نوبت چاپ:
۲

مقدمه ............................................................................................................ ۹

موارد استفاده گوجه فرنگی................................................................................. ۱۰

مشخصات گیاهشناسی.................................................................................... ۱۰

نیازهای محیطی گوجه فرنگی.............................................................................. ۱۱

خاک............................................................................................................... ۱۲

آب.................................................................................................................. ۱۳

انواع گوجه فرنگی.............................................................................................. ۱۳

روشهای مرسوم کاشت گوجه فرنگی در ایران......................................................... ۱۴

روشهای کاشت گوجه فرنگی............................................................................... ۱۵

روش نشاء کاری................................................................................................ ۱۵

کشت مستقیم بذر در زمین اصلی....................................................................... ۱۷

انتخاب رقم مناسب........................................................................................... ۱۹

آماده نمودن بستر بذر......................................................................................... ۲۱

کوددهی.......................................................................................................... ۲۱

کودهای آلی (دامی).......................................................................................... ۲۱

کودهای شیمیایی............................................................................................. ۲۲

ازت................................................................................................................. ۲۲

وضعیت بستر بذر در کشت مستقیم..................................................................... ۲۵

کاشت مستقیم بذر........................................................................................... ۲۶

کاشت نشاء..................................................................................................... ۲۸

آبیاری............................................................................................................. ۲۸

تغییر محل جویچه ها.......................................................................................... ۲۹

چرا در کشت سنتی خاکدهی انجام می شود؟....................................................... ۲۹

تنک کردن........................................................................................................ ۳۰

مبارزه با علفهای هرز......................................................................................... ۳۰

مبارزه شیمیایی............................................................................................... ۳۱

مبارزه مکانیکی................................................................................................. ۳۲

آفات مهم و کنترل آنها......................................................................................... ۳۳

شته ها........................................................................................................... ۳۳

تریپس............................................................................................................. ۳۳
کرم طوقه بر، آگروتیس........................................................................................ ۳۴

هلیوتیس (کرم میوه-کرم غوزه پنبه)...................................................................... ۳۵

کارادرینا (برگخوار چغندر)..................................................................................... ۳۵

مگس سفید (عسلک)....................................................................................... ۳۶

بیماریهای مهم و کنترل آنها.................................................................................. ۳۷

شناکر ساقه آلترناریایی...................................................................................... ۳۷

مرگ گیاهچه.................................................................................................... ۳۷

پوسیدگی طوقه فوزاریومی.................................................................................. ۳۸

لکه موجی....................................................................................................... ۳۹

لکه برگی خاکستری.......................................................................................... ۴۰

سفیدک پودری................................................................................................. ۴۱

پژمردگی و رتیسیلیومی..................................................................................... ۴۱

کرلی تاپ یا پیچیدگی ویروسی برگ...................................................................... ۴۲

پژمردگی منقوط ویروسی.................................................................................... ۴۳

بیماری موزائیک گوجه فرنگی (موزائیک توتون)........................................................ ۴۴

گیاه انگلی گل جالیز........................................................................................... ۴۵

گیاه انگلی سس............................................................................................... ۴۵

پوسیدگی انتهای میوه....................................................................................... ۴۶

ترک خوردگی گوجه فرنگی.................................................................................. ۴۷

آفتاب سوختگی................................................................................................ ۴۸

کمبودهای عناصر ضروری (پر مصرف و کم مصرف)..................................................... ۴۹

شرایط و عوامل ایجاد و توسعه کمبودهای عناصر پرمصرف و کم مصرف.......................... ۴۹

برداشت........................................................................................................... ۵۰

برداشت برای مصرف تازه..................................................................................... ۵۰

برداشت گوجه فرنگی صنعتی.............................................................................. ۵۱

برداشت یک مرحله ای با دست............................................................................ ۵۲

برداشت مکانیکی در یک مرحله............................................................................ ۵۲

کیفیت گوجه فرنگی صنعتی................................................................................ ۵۴

منابع.............................................................................................................. ۵۵

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved