برای فیزیولوژیست های گیاهی فرایندهای چندگانه موجود در ارگان های کوچکی چون بذر بسیار جالب می باشد. این فرایندها شامل ذخیره مواد و مصرف آنها، خواب و جوانه زنی می باشد. اما متخصصان کشاورزی در خصوص استقرار گیاه و کیفیت نهایی محصول آگاهی بیشتری دارند. در فرون اخیر پیشرفت های قابل ملاحظه ای در خصوص فیزیولوژی بذر صورت گرفته است که در مورد جنبه های مختلف فیزیولوژی بذر که در مدیریت محصول مهم می باشدبحث می کند. این کتاب کاربرد بذر را از جنبه های مختلف بررسی می کند از جمله: (۱) جوانه زنی بذر در خاک و استقرار گیاهچه، (۲) خواب بذر و رفتار گیاهان و علف های هرز، (۳) طول عمر و ذخیره سازی بذر و، (۴) کیفیت صنعتی بذرها. هر فصل با هدف حل مشکلات کشاورزی در زمینه بذر آن می باشد و یافته های به دست آمده از لحاظ قیزیولوژیکی، بیو شیمیایی و در سطح مولکولی بذرب یان می گردد. اما روش توصیف آن به گونه ای است که اطلاعات کافی در خصوص روش هایی که منجر به افزایش عملکرد محصول و یا بهبود کیفیت استفاده از دانه می گردد، ارائه می شود.
پیشگفتار / ۱۴
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|