حفظ خصوصیات کیفی بعد از برداشت محصولات میوه و سبزی
نویسنده:
جواد فرخی -فرهاد اصغری - مهران اوچی اردبیلی
مترجم:
-
سال نشر:
۱۳۹۳
صفحه:
۱۲۹
نوبت چاپ:
۱

فصل اول: ترکیبات شیمیایی محصولات کشاورزی / ۵

آب / ۶

کربوهیدرات ها / ۶

صمغ و لعاب / ۱۳

پروتئین ها / ۱۳

چربی ها / ۱۵

اسیدهای آلی / ۱۶

ویتامین ها / ۱۸

رنگدانه ها / ۲۲

مواد فرار (ترکیبات آروماتیکی) / ۲۸

فصل دوم: تیمارهای محصولات بعد از برداشت / ۳۲

روش های شیمیایی / ۳۲

روش های فیزیکی / ۳۵

فصل سوم: میوه ها / ۴۱

توت فرنگی / ۴۱

سیب / ۴۶

هلو / ۵۲

پرتقال / ۵۷

سبزی ها / ۶۳

گوجه فرنگی / ۶۳

کلم پیچ / ۶۹

بادنجان / ۷۵

سیر / ۷۹

کاهو / ۸۴

کلم گل / ۸۷

تره فرنگی / ۹۱

پیاز / ۹۳

ذرت شیرین / ۹۶

قارچ دکمه ای / ۹۹

باقلا / ۱۰۳

واژه نامه / ۱۰۶

منابع مورد استفاده / ۱۱۳

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved