فصل اول: ترکیبات شیمیایی محصولات کشاورزی / ۵
آب / ۶
کربوهیدرات ها / ۶
صمغ و لعاب / ۱۳
پروتئین ها / ۱۳
چربی ها / ۱۵
اسیدهای آلی / ۱۶
ویتامین ها / ۱۸
رنگدانه ها / ۲۲
مواد فرار (ترکیبات آروماتیکی) / ۲۸
فصل دوم: تیمارهای محصولات بعد از برداشت / ۳۲
روش های شیمیایی / ۳۲
روش های فیزیکی / ۳۵
فصل سوم: میوه ها / ۴۱
توت فرنگی / ۴۱
سیب / ۴۶
هلو / ۵۲
پرتقال / ۵۷
سبزی ها / ۶۳
گوجه فرنگی / ۶۳
کلم پیچ / ۶۹
بادنجان / ۷۵
سیر / ۷۹
کاهو / ۸۴
کلم گل / ۸۷
تره فرنگی / ۹۱
پیاز / ۹۳
ذرت شیرین / ۹۶
قارچ دکمه ای / ۹۹
باقلا / ۱۰۳
واژه نامه / ۱۰۶
منابع مورد استفاده / ۱۱۳
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|