کنترل دستگاهی
نویسنده:
دکترمحمد ادریسی - حسین روح اللهی - دکتر علی ادریسی
مترجم:
سال نشر:
1392
صفحه:
172
نوبت چاپ:
1

 

درس کنترل دستگاهی درصنایع شیمیایی ، شامل کنترل محصول به وسیله اندازه گیری کمیت هایی نظیر دما ، فشار، جریان سیال وگرانروی می باشد. دراینجا علاوه برشرح دستگاهها ونحوه اندازه گیری صحیح کمیت ها ، به مواردی مانند عوامل موثردرانتخاب ابزاراندازه گیری ، دقت ، حساسیت ، صحت و پایداری نیزپرداخته شده است .

این کتاب در6 فصل تالیف شده است . فصل اول سیستم های کنترل دستگاهی واجزافرایند اندازه گیری وکنترل مورد بررسی قرار می گیرد. فصل دوم کتاب، اصول اندازه گیری وپارامترهای دستگاهی همچون صحت ، دقت ، عدم قطعیت ودرجه بندی تشریح شده است . درفصل های سوم ، چهارم و پنجم  به ترتیب روشها ودستگاهها ی اندازه گیری دما ، فشار وشدت جریان سیال آورده شده است .فصل آخراین کتاب نیزبه بررسی گرانروی ، وزن مخصوص ورطوبت به عنوان خواص فیزیکی سیالات پرداخته شده است.

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
فنی و مهندسی مهندسي پزشكي

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved