ميوه های ريز(انگور،توت فرنگي، كيوی فروت و تمشك)
نویسنده:
دكتر رسول جليلي مرندي
مترجم:
سال نشر:
1389
صفحه:
297
نوبت چاپ:
3

1- مقدمه............................................................................................................. 1

2- فیزیولوژی تشکیل گل و میوه................................................................................ 2

3- استفاده از مواد تنظیم‌کننده رشد در افزایش کیفیت محصول....................................... 22

4- ذغال اخته........................................................................................................ 27

5- کیوی فروت....................................................................................................... 32

6- تمشک............................................................................................................ 53

7- انگورفرنگی....................................................................................................... 70

8- توت‌فرنگی........................................................................................................ 82

9- انگور................................................................................................................ 133

واژه‌نامه................................................................................................................ 251

منابع مورد استفاده................................................................................................ 293

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved