پرورش ميوه های مناطق معتدله
نویسنده:
دکتر رسول جليلی مرندی
مترجم:
سال نشر:
1389
صفحه:
363
نوبت چاپ:
2

مقدمه

1- معرفي برخي از اندام هاي مختلف درختان ميوه........................................................ 1

2- فيزيولوژي تشكيل گل و ميوه.............................................................................. 23

3- مطالعه شرايط اقليمي و خاك مورد نياز قبل از احداث باغات ميوه..................................... 43

4- ازدياد درختان ميوه............................................................................................. 53

5- احداث باغ و كشت نهال....................................................................................... 61

6-نگهداري و مراقبت از باغ....................................................................................... 66

7- سيب............................................................................................................. 105

8- گلابي............................................................................................................. 126

9- به.................................................................................................................. 144

10- آلو................................................................................................................ 152

11- گيلاس و آلبالو............................................................................................... 167

12- هلو.............................................................................................................. 182

13- زردآلو........................................................................................................... 194

14- بادام............................................................................................................ 202

15- پسته........................................................................................................... 217

16- گردو............................................................................................................ 235

17- فندق........................................................................................................... 256

18- تمشك......................................................................................................... 270

19- انگور فرنگي.................................................................................................. 283

20- انگور............................................................................................................ 293

21- توت فرنگي.................................................................................................... 317

واژه نامه.............................................................................................................. 331

منابع مورد استفاده................................................................................................. 335

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved