پيشگفتار ............................................................................................................ ۱۳
فصل ۱: مقدمهاي بر مصرف، توسعه و توليد گندم............................................... ۱۵
فصل ۲: صفات مؤثر دانه در مصرف......................................................................................................... ۶۹
فصل ۳: تاثير ژنتيك بر كيفيت دانه..................................................................... ۹۱
فصل ۴: محيط و كيفيت دانه.................................................................................................................. ۱۰۵
فصل ۵: استقرار گياه.......................................................................................... ۱۱۹
فصل ۶: تغذيه گياهي و كودها............................................................................................................... ۱۳۹
فصل۷: زيستشناسي و كنترل بيماريها، علفهاي هرز و آفات گندم................. ۱۷۷
فصل ۸: مديريت پس از برداشت دانه................................................................. ۲۵۷
فصل ۹: گندم به عنوان گياه علوفهاي.................................................................. ۲۸۱
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
|