گندم از توليد به مصرف
نویسنده:
دکتر حميدرضا محمد دوست چمن آباد - دکتر قدير نوری قنبلانی - دکتر علی اصغری - مهندس عليرضا نوری قنبلانی
مترجم:
سال نشر:
۱۳۸۹
صفحه:
۳۲۴
نوبت چاپ:
۱

پيشگفتار ............................................................................................................ ۱۳

فصل ۱: مقدمه‌اي بر مصرف، توسعه و توليد گندم............................................... ۱۵

 

فصل ۲: صفات مؤثر دانه در مصرف......................................................................................................... ۶۹

 

فصل ۳: تاثير ژنتيك بر كيفيت دانه..................................................................... ۹۱

 

فصل ۴: محيط و كيفيت دانه.................................................................................................................. ۱۰۵

 

فصل ۵: استقرار گياه.......................................................................................... ۱۱۹

 

فصل ۶: تغذيه گياهي و كودها............................................................................................................... ۱۳۹

 

فصل۷: زيست‌شناسي و كنترل بيماري‌ها، علف‌هاي هرز و آفات گندم................. ۱۷۷

 

فصل ۸: مديريت پس از برداشت دانه................................................................. ۲۵۷

 

فصل ۹: گندم به عنوان گياه علوفه‌اي.................................................................. ۲۸۱

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved