این کتاب با هدف بررسی مورفولوژی ، اکولوژی، ژنتیک و بیوشیمی باکتریها نوشته شده است. در طی سالها مطالعه و تدریس در این زمینه، نیاز به منبعی جامع برای دانشجویان و پژوهشگران احساس شد، و این کتاب تلاشی است برای پاسخگویی به این نیاز. بدین ترتیب این کتاب پس از مدت ها تلاش و تدریس گرداوری گردید . امید است که مورد استفاده اساتید محترم جهت تدریس واحد میکروبشناسی برای دانشجویان رشته های علوم پزشکی و پیراپزشکی قرار گیرد. بعلاوه ، مطالعه کتاب حاضر را به دانشجویان عزیز رشته های مختلف میکروب شناسی ، پرستاری ، مامائی ، داروسازی ، دندانپزشکی و پزشکی پیشنهاد می کنیم.
فصل اول: کلیات
فصل دوم: مفاهیم و روششناسی پایه ای
فصل سوم: فیزیولوژی هضمی ماهی و میگو
فصل چهارم: مصرف انرژی جیرهای و یکپارچگی متابولیکی
فصل پنجم: پروتئینها و اسیدهای آمینه
فصل ششم: لیپیدها
فصل هفتم: کربوهیدرات و فیبر
فصل هشتم: مواد معدنی
فصل نهم: ویتامینها
فصل دهم: افزدونیهای خوراکی
فصل یاز دهم: عوامل ضد تغذیه ای و سموم اکتسابی در خوراک ها
فصل دوازدهم: قابلیت هضم و قابلیت دسترسی زیستی
فصل سیزدهم: قابلیت ارایه مواد مغذی و شیوههای تغذیه
فصل چهاردهم: تغذیه لاروها
فصل پانزدهم: ترکیبات خوراکی، فرمولاسیون و فرآوری
فصل شانزدهم: جایگزین کردن منابع دریایی: اثرات ترکیبات جایگزین و راهبردها در زمینه کیفیت
فصل هفدهم: نیازهای پژوهشی اساسی
فصل هجدهم: جداول احتیاجات تغذیه ای
فصل اول: کلیات باکتریشناسی
فصل دوم: رشد و متابولیسم باکتری
فصل سوم: ژنتیک باکتریها
فصل چهارم: بیماریزایی و اکولوژی باکتریها
فصل پنجم: استافیلوکوکها
فصل ششم: باکتریهای استوانهای اسپورساز
فصل هفتم: باکتریهای استوانهای غیراسپورساز
فصل هشتم: باکتریهای کوکسی گرممنفی
فصل نهم: باکتریهای باسیلهای گرم منفی آلوده کننده مجاری تنفسی
فصل دهم: باکتریهای باسیلهای گرم منفی حیوانی
فصل یازدهم: باکتریهای گرم منفی
فصل دوازدهم: باکتریهای گرم منفی پارازیت اجباری
فصل سیزدهم: باکتریهای اسید فست
فصل چهاردهم: باکتریهای فاقد دیوار سلولی
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم پزشكي |
پزشكي
زیست شناسی |