نشانه‌های قارچ راهنمای عملی برای رشد بهینه قارچ
نویسنده:
مارک دن اودن
مترجم:
محمد‌رضا الماسی
سال نشر:
1402
صفحه:
161
نوبت چاپ:
1

هدف کتاب نشانه‌های قارچ این است که به کمپوست سازان و پرورش‌دهندگان آموزش دهد که با تشخیص نشانه‌هایی که در موقعیت‌های عملی با آن‌ها مواجه می‌شوند، چگونه فرآیندهای تولید خود را بهینه کنند؛ نه با نتیجه‌گیری سریع، بلکه همیشه با پرسیدن سه سؤال از خود؛ چه می‌بینم، چه اتفاقی افتاده است و چه باید بکنم؟ به‌عنوان مثال، چه چیزی می‌بینید؟ روز بعد از آبیاری متوجه می‌شوید که کف سالن پرورش هنوز مرطوب است و سطح خاک ‌پوششی هنوز براق است. چه اتفاقی افتاده است؟ رطوبت کافی از سطح تبخیر نمی‌شود. این کار از ایجاد پین‌ها در فلاش دوم جلوگیری می‌کند و لکه‌های باکتریایی ممکن است ایجاد شود. چه کاری باید انجام دهید؟ رطوبت نسبی و غلظت co2 را کاهش دهید.

فصل 1 :کمپوست تازه

فصل 2 :پاستوریزاسیون/شیرین کردن 

فصل 3 :اسپان ران

فصل 4 :خاک دهی پر کردن سالن

فصل 5:رشد و ریکاوری میسیلیوم

فصل 6 :نمودار مولیر

فصل 7 :هوادهی

فصل 8 : فلاش ها 

فصل 9 : برداشت

فصل 10: مدیریت برداشت 

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved