اصول تولید پایدار سبزیجات
نویسنده:
لیلا اصلانی
مترجم:
سال نشر:
1403
صفحه:
332
نوبت چاپ:
1

این کتاب اصول و اطلاعات کلی درباره تولید تمامی سبزیجات در سیستم‌های متداول و پایدار را در بر می‌گیرد. با تعریف سبزی و طبقه‌بندی سبزیجات آغاز می‌شود و سپس به موضوعاتی شامل سیستم‌های خاک‌ورزی و کاشت، کاشت بذر و استقرار گیاه، تهیه دانهال سبزیجات، تغذیه و آبیاری می‌پردازد. همچنین موضوعاتی شامل بهبود کیفیت محصول، حفظ سلامت غذایی سبزیجات از طریق کاهش آلودگی شیمیایی و زیستی، مدیریت آب، معرفی انواع سیستم‌های حفاظت شده و نیمه‌حفاظت شده برای پرورش سبزیجات، روش‌های تهیه دانهال پیوندی، مدیریت محلول غذایی در سیستم‌های هیدروپونیک و کاربرد مالچ در سبزیکاری که در منابع قدیمی‌تر کمتر موردتوجه قرار گرفته‌اند را مورد بحث قرار داده است. این کتاب به عنوان منبع کمک‌درسی سبزیکاری به دانشجویان باغبانی و به عنوان منبعی مفید به تولیدکنندگان سبزیجات توصیه می‌شود.

فصل اول: تاریخچه، نامگذاری و طبقهبندی سبزیجات

فصل دوم: سیستم‌های خاک‌ورزی و کشت

فصل سوم: بذر سبزیجات و استقرار گیاه

فصل چهارم: تغذیه و مواد معدنی مورد نیاز برای رشد سبزیجات

فصل پنجم: آبیاری سبزیجات

فصل ششم: مالچ

فصل هفتم: تولید سبزی در شرایط کنترل شده

فصل هشتم: تولید پایدار و ارگانیک سبزیجات

فصل نهم: سلامت غذایی سبزیجات

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی کشاورزی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved