اصول نگهداری مواد غذایی آشنایی با روش های جدید نگهداری
نویسنده:
مریم شمسائی
مترجم:
سال نشر:
1401
صفحه:
184
نوبت چاپ:
1

امروزه تقاضای مصرف کنندگان برای مواد غذایی که ارزش تغذیه ای،تازگی،طعم ومزه غذا درآن هاحفظ شده باشد وهمچنین درآنها از نگهدارنده های شیمیایی استفاده نشده باشدافزایش یافته است که این مهم درنتیجه استفاده از فن آوری های نوین نگهداری مواد غذایی فراهم می شود.

فصل اول:فساد درمواد غدایی

فصل دوم:اهمیت و هدف از نگهداری موادغذایی

فصل سوم:نگهدارنده های غذا

فصل چهارم:استفاده ازآنزیم ها در نگهداری مود غذایی

فصل پنجم:نگهداری مواد غذایی به وسیله حرارت

فصل ششم:نگهداری مواد غذایی با استفاده از تخمیر

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved