گندم ( محصولی استثنایی )
نویسنده:
هربرت ویزر - پیتر کوهلر - کاترینا ا.شرف
مترجم:
کمال شهبازی هومونلو - رسول فخاری - محمد حسن زاده
سال نشر:
۱۴۰۰
صفحه:
۳۰۴
نوبت چاپ:
۱

این کتاب می‌‌تواند برای عموم مردم و همچنین مراکز تحقیقاتی، دانشگاه‌‌ها و بیمارستان‌‌ها نیز مفید باشد. مجموعه مطالب این کتاب به‌عنوان یک منبع درسی برای علاقمندان و دانشجویان رشته‌‌های مختلف شامل زراعت، اصلاح نباتات، بذر، مکانیزاسیون، گیاه‌پزشکی، صنایع غذایی و پزشکی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توصیه می‌شود. کتاب حاضر که جنبه‌های مختلف گندم را مورد بررسی قرار می‌دهد، منبع مفیدی برای همه افراد مشغول در عرصه کشت، استفاده از گندم و مدیریت بیماری‌‌های ناشی از مصرف آن (از جمله کشاورزان، تکثیرکنندگان، شیمیدان‌‌های صنایع غذایی و تکنولوژیست‌‌ها، پزشکان و متخصصان تغذیه) به‌شمار می‌‌رود. 

خصوصیات گیاه شناسی گندم / ۱۵

ترکیب شیمیایی دانه گندم / ۳۱

کشت و آسیاب گندم / ۵۱

فرآورده های غذایی و خوراکی گندم / ۸۷

فرآورده های خام گندم / ۱۱۴

ارزش غذایی گندم / ۱۴۱

اصول حساسیت به گندم / ۱۵۹

بیماری سلیاک / ۱۷۱

آلرژی به گندم / ۲۳۵

حساسیت غیر سلیاکی به گلوتن / ۲۴۷

سندرم روده تحریک پذیر / ۲۵۹

درمان حساسیت غذایی به گندم / ۲۶۴

تحقیقات آینده بر روی حساسیت به گندم / ۲۸۷

علائم مخفف و پرکاربرد /۲۹۵

پیوست رنگی / ۲۹۷


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved