این کتاب میتواند برای عموم مردم و همچنین مراکز تحقیقاتی، دانشگاهها و بیمارستانها نیز مفید باشد. مجموعه مطالب این کتاب بهعنوان یک منبع درسی برای علاقمندان و دانشجویان رشتههای مختلف شامل زراعت، اصلاح نباتات، بذر، مکانیزاسیون، گیاهپزشکی، صنایع غذایی و پزشکی در مقاطع کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری توصیه میشود. کتاب حاضر که جنبههای مختلف گندم را مورد بررسی قرار میدهد، منبع مفیدی برای همه افراد مشغول در عرصه کشت، استفاده از گندم و مدیریت بیماریهای ناشی از مصرف آن (از جمله کشاورزان، تکثیرکنندگان، شیمیدانهای صنایع غذایی و تکنولوژیستها، پزشکان و متخصصان تغذیه) بهشمار میرود.
خصوصیات گیاه شناسی گندم / ۱۵
ترکیب شیمیایی دانه گندم / ۳۱
کشت و آسیاب گندم / ۵۱
فرآورده های غذایی و خوراکی گندم / ۸۷
فرآورده های خام گندم / ۱۱۴
ارزش غذایی گندم / ۱۴۱
اصول حساسیت به گندم / ۱۵۹
بیماری سلیاک / ۱۷۱
آلرژی به گندم / ۲۳۵
حساسیت غیر سلیاکی به گلوتن / ۲۴۷
سندرم روده تحریک پذیر / ۲۵۹
درمان حساسیت غذایی به گندم / ۲۶۴
تحقیقات آینده بر روی حساسیت به گندم / ۲۸۷
علائم مخفف و پرکاربرد /۲۹۵
پیوست رنگی / ۲۹۷
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
کشاورزی داروسازي علوم آزمايشگاهی |