پدیدارشناسی (بررسی فنوتیپی) گیاهان زراعی و باغی برای ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی
نویسنده:
پی - سوداکار - پی. لاتا - پی . وی. ردی
مترجم:
دکتر مسعود قاسمی قهساره
سال نشر:
1399
صفحه:
256
نوبت چاپ:
1

کتاب « پدیدارشناسی (بررسی فنوتیپی) گیاهان زراعی و باغی برای ویژگی های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی » یک اثر ترجمه ای است که توسط مسعود قاسمی قهساره استادیار گروه علوم باغبانی دانشگاه شهرکرد ترجمه شده است. کتاب در هفده بخش تحت عناوین: روش های مختلف انجام آزمایش‌های کشاورزی، ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی بذر، سنجش‌های رشد گیاه ، نرخ فتوسنتز ، ویژگی‌های تحمل خشکی، ویژگی های دیگر تحمل خشکی، ویژگی های مرتبط با آب بافت، ویژگی‌های تحمل تنش گرما ، ویژگی‌های تحمل تنش اکسیداتیو ، ویژگی‌های تحمل شوری، ویژگی‌های کیفی مغز، کربوهیدرات‌ها و آنزیم های مربوط، ترکیبات نیتروژن‌دار و آنزیم‌های مربوط، سایر شاخص‌های بیوشیمیایی، رنگدانه‌های گیاهی، تنظیم کننده‌های رشد و فنون واکاوی در 256صفحه در قطع وزیری، ترجمه و به همت انتشارات جهاد دانشگاهی استان وارد بازار نشر شده است. این کتاب روش‌هایی را ارائه می‌دهد که می‌تواند به پدیدارشناسی گیاهان زراعی برای ویژگی‌های مختلف فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی کمک کند که شامل ارزیابی مزرعه‌ای این ویژگی‌ها و همچنین واکاوی آزمایشگاهی ترکیبات بافت در نمونه‌های به دست آمده از گیاهان مزرعه است. کتاب حاضر اطلاعات مفیدی در مورد روش‌های مختلف قابل اعتماد پدیدارشناسی برای استفاده در آزمایشگاه، گلخانه و مزرعه برای دانشجویان و پژوهشگران زراعت، باغبانی، زیست‌شناسی مولکولی، گیاه شناسی و علوم مرتبط ارائه می‌دهد.

هفده بخش تحت عناوین: روش های مختلف انجام آزمایش‌های کشاورزی، ویژگی‌های فیزیولوژیکی و بیوشیمیایی بذر، سنجش‌های رشد گیاه ، نرخ فتوسنتز ، ویژگی‌های تحمل خشکی، ویژگی های دیگر تحمل خشکی، ویژگی های مرتبط با آب بافت، ویژگی‌های تحمل تنش گرما ، ویژگی‌های تحمل تنش اکسیداتیو ، ویژگی‌های تحمل شوری، ویژگی‌های کیفی مغز، کربوهیدرات‌ها و آنزیم های مربوط، ترکیبات نیتروژن‌دار و آنزیم‌های مربوط، سایر شاخص‌های بیوشیمیایی، رنگدانه‌های گیاهی، تنظیم کننده‌های رشد و فنون واکاوی .


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved