این کتاب، برای تدریس اصول زراعت در مقاطع مختلف رشته های کشاورزی تالیف شده است
فصل 1: مقدمه
فصل 2: گروه بندی گیاهان و سیستم های تولید
فصل 3: اندام های گیاه و تولید محصول
فصل 4: محیط رشد گیاه
فصل 5: انتخاب محصول
فصل 6: بستر بذر
فصل 7: کود
فصل 8: تاریخ کاشت
فصل 9: میزان بذر
فصل 10: عمق کاشت
فصل 11: وسایل کاشت
فصل 12: آبیاری
فصل 13: تنک کردن
فصل 14: وجین و سله کشی
فصل 15: خزانه گیری و نشا کاری
فصل 16: حشرات
فصل 17: بیماری ها
فصل 18: علف های هرز
فصل 19: برداشت محصولات زراعی
فصل 20: تناوب زراعی
فصل 21: ذخیره محصولات زراعی
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
کشاورزی
کشاورزی |