به گزارش روابط عمومی سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاددانشگاهی، این کتاب در پی شکلگیری و شناخت مفاهیم حوزه کارآفرینی سازمانی پایدار است تا با تکیه بر اصول پایداری در محیطزیست و نهادهای اجتماعی – فرهنگی، شرکتها را با ترکیب نوآوری و مسئولیتپذیری آشنا سازد.
جایگاه و اهمیت شرکتهای بزرگ و کارآفرین در توسعه اقتصادی کشورها به حدی بوده است که رشد اقتصادی را بدون توسعه این نوع شرکتها غیرممکن میدانند. در کنار تقویت دکترین نظامی کشور، توانمندسازی و حمایت بیشتر از شرکتهای نوآور و کارآفرین می تواند یکی از راهکارهای کلیدی برای مقابله با این چالشها باشد. این رویکرد نه تنها بها ایجاد مزیت رقابتی نسبی در منطقه کمک میکند، بلکه تابآوری را در برابر تنشها و مخاطرات محیطی افزایش داده و منجر به خلق ثروت و منافع ملی در عصه بینالمملی میشود. کاراآفرینی سازمانی پیادار درواقع راهحلی است که با اتخاذ روکیردها و استراتژیهای زیستمحیطی و اجتماعی، به دنبال افزایش سودآوری بلندمدتتر بوده و در نتیجه به توسعه اقتصادی پایدار کمک میکند. براساس دادهها و یافتههای پژوهشهای متعدد، میتوان ارتباط مستقیمی میان بینان کارآفرینی سازمانی پایدار و افزایش تولید نخاصل داخلی برقرار کرد. این کتاب در نه فصل موضوعات پیرامون کارآفرینی سازمانی پایدار را موردتوجه قرار میدهد که به ترتیب عبارتند: «کارآفرینی سازمانی پایدار»، «کارآفرینی سازمانی پایدار: ارزشها و ویژگیهای فردی»، «کارآفرینی سازمانی پایدار و رقابتپذیری»، «کارآفرینی سازمانی پایدار: استراتژیها و ابعاد»، «مدلهای کارآفرینی سازمانی پایدار»، «کارآفرینی سازمانی پایدار: عوامل درونی و بیرونی»، «کارآفرینی استراتژیک پایدار»، «پایداری و نوسازی استراتژیک» و «کارآفرینی سازمانی پایدار و پارادایمهای موضوعی».
چاپ نخست این کتاب در شمارگان 100 نسخه و در پاییز ۱۴۰۳ روانه بازار کتاب شده است. کتاب «کارآفرینی سازمانی پایدار» در 372 صفحه و با قیمت 4300000 هزار ریال در اختیار عموم پژوهشگران و دانشجویان قرار گرفته است. علاقمندان میتوانند از طریق وبسایت ۱۶book.ir و نیز فروشگاه ۱۶ (تهران، خیابان انقلاب اسلامی، بين خیابان فلسطين و چهارراه وليعصر) این اثر و سایر آثار سازمان ترویج و مطالعه جهاددانشگاهی را تهیه نمایند.
برشی از کتاب
نوسازی استراتژیک به عنوان یکی از مهمترین ابعاد کارآفرینی استراتژیک به عنوان یک فرایند مجزا خود از دامنه نظری و عملیاتی مجزایی برخوردار بوده و با توجه به گستردگی توجهاتی که از دو حوزه مجزای کارآفرینی و مدیریت استراتژیک دریافت نموده است، دربردارنده زیربنا و پیشرانهایی مجزا است. نوسازی استراتژیک دارای مفاهیم، سازوکارها و مدلهای مختص به خود است و اخیراً بیشتر موردتوجه محققان حوزه کارآفرینی سازمانی واقع شده و رویکردهایی استقرایی جهت اکتشاف جنبهها و پتانسیلهای منحصربه فرد این فرایند در بافت کارآفرینی سازمانی توسعه یافتهاند. درواقع، نوسازی استراتژیک یکی از سازوکارهای مطلوب کارآفرینی سازمانی جهت پاسخگویی به موقع و متناسب با تغییرات فضای کسب وکار براساس بهرهبرداری از فرصتها با رویکرد بهبود و تحول است.