آزمایشگاه میکروبیولوزی صنعتی
نویسنده:
دکتر انیسه صالح قمری ،دکتر مرضیه عزیزی،مهندس ابوالفضل عباسی
مترجم:
سال نشر:
1397
صفحه:
210
نوبت چاپ:
1

کتاب حاضر دارای 24 فصل در زمینه آزمایشگاه میکروبیولوژی صنعتی است که شامل تئوری مختصری برای آشنایی دانشجویان با بحث مورد آزمایش و سپس روش یا روش­های انجام آن است. به طور کلی در این کتاب نحوه جداسازی میکروارگانیسم­ها با کاربرد صنعتی از منابع مختلف مانند خاک و پساب بیان شده است. همچنین روش تولید و سنجش متابولیت­ها و آنزیم­های صنعتی از میکروارگانیسم­های جداسازی شده مورد بررسی قرارگرفته است. در برخی فصول به تولید مواد غذایی توسط میکروارگانیسم­ها پرداخته شده است. در آخر نیز چندین فصل به آشنایی با انواع فرمانتور و افزایش مقیاس تولید در حدّ صنعتی تخصیص یافته است.

در این کتاب تا حد ممکن از روش­ها و تجهیزاتی برای انجام آزمایش­ها استفاده شده است که قابل دسترسی برای آزمایشگاه­های آموزشی میکروبیولوژی باشد. 

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم پایه شيمي

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved