مدیریت چرخه آب نمونه جدیدی از مصرف مجدد پساب و کنترل ایمنی
نویسنده:
شیائوچانگ سی. وانگ، چونگمیائو ژانگ، شیائویان ما، لی لو
مترجم:
فریبا استوار،لیلا سپهوند
سال نشر:
1397
صفحه:
140
نوبت چاپ:
1

  

عنوان               صفحه

فصل اول: مقدمه    1

چکیده     1

1-1 مقدمه           2

1-2 منابع            7

فصل دوم: مفاهیم مدیریت چرخه آب برای طراحی سیستم مصرف مجدد آب     9

چکیده     9

2-1  چرخه طبیعی هیدرولوژیکی       10

2-1-1 چرخه هیدرولوژیکی جهانی     10

2-1-2 چرخه هیدرولوژیکی حوزه آبخیز          12

2-1-3 عملکرد چرخه هیدرولوژیکی   14

2-2 چرخه آب شهری/ناحیه‌ای           16

2-2-1  اختلال انسانی در چرخه هیدرولوژیکی   16

2-2-2 سیستم آبرسانی شهری: الگوی قدیمی      19

2-2-3 طراحی چرخه آب شهری یا ناحیه‌ای سالم: الگوی جدید         21

2-3 مدل‌های مفهومی          25

2-3-1 مدل‌های چرخه آب شهری یا ناحیه‌ای با پساب به عنوان منبع  25

2-3-2 مدل‌های کمّی           27

2-3-3 مدل‌های تعادل مواد   31

2-4 منابع            34

فصل سوم: کنترل ایمنی استفاده از آب بازیابی‌شده             37

چکیده     37

3-1 خطرات مرتبط در استفاده از آب بازیابی‌شده 38

3-1-1 آلاینده‌های احتمالی موجود در آب بازیافت شده        38

3-1-2 خطرات اکولوژیکی و سلامت انسان در ارتباط با مصرف مجدد آب      43

3-1-2-1 خطرات اکولوژیکی           44

3-1-2-2 خطرات سلامتی انسان        46

3-1-3 روش‌های ارزیابی خطرات اکولوژیکی و سلامت انسان        47

3-2 ارزیابی خطرات اکولوژیکی و کنترل ایمنی 48

3-2-1 شناسایی خطرات      48

3-2-1-1 مواد شیمیایی معدنی و خطرات احتمالی آن‌ها      48

3-2-1-2 مواد شیمیایی آلی ناچیز و خطرات احتمالی آن‌ها  50

3-2-2 ابزار ارزیابی خطرات بوم‌شناسی: با استفاده از زیست‌سنج‌ها   52

3-2-2-1 فواید به کارگیری زیست سنج‌ها در ارزیابی خطرات         52

3-2-2-2 ارگانیسم‌ها و تعاملات آن‌ها در اکوسیستم آبی      54

3-2-2-3 روش‌های زیست‌سنجی برای ارزیابی سمیّت اکولوژیکی    55

3-2-2-4 رابطه غلظت-پاسخ و ارزیابی سمیّت   58

3-2-3 زیست‌سنجی برای کنترل ایمنی مصرف مجدد آب   61

3-2-3-1 زیست‌سنجی با استفاده از باکتری‌های نورافشان   61

3-2-3-2 مقایسه مسموم‌کننده‌های ارزیابی‌شده با روش‌های مختلف     63

3-2-3-3 تغییر سمیّت اکولوژیکی در فرایندهای تصفیه و بازیابی آب            65

3-3 ارزیابی خطرات بیماریزایی و کنترل ایمنی  68

3-3-1 شناسایی خطرات: عوامل بیماریزا و اثرات زیان‌آور آن‌ها بر سلامتی انسان         68

3-3-1-1 مشخصات باکتری‌ها و ویروس‌های بیماری‌زای رایج        68

3-3-1-2 روش‌های تغلیظ و شناساییعوامل بیماری‌زا در نمونه‌های آبی           74

3-3-1-3 غیرفعال‌سازی یا حذف عوامل بیماری‌زا در تصفیه و بازیابی پساب   76

3-3-2 شاخص‌های مدفوعی مرتبط با بیماریزاها  78

3-3-2-1 شاخص‌های مدفوعی رایج و محدودیت‌های آن‌ها  78

3-3-2-2 شاخص‌های مدفوعی جایگزین           79

3-3-2-3 ردیابی منبع میکروبی         81

3-3-3 ارزیابی ریسک و مقایسه برای مصرف مجدد آب    82

3-3-3-1 شیوع بیماری آبی مرتبط با مصرف آب            82

3-3-3-2 طرح کلی ارزیابی خطرات بیماری‌زاها 83

3-3-3-3 ارزیابی درمعرض‌قرارگیری 84

3-3-3-4 آنالیز و تحلیل دُز-پاسخ        85

3-3-3-5 محاسبه خطرات و شرایط کنترل ایمنی 86

3-4 منابع            91

فصل چهارم: نمونه واقعی مصرف مجدد آب از طریق چرخه آب      109

چکیده     109

4-1 توصیف نمونه موردی  110

4-1-1 پیش‌زمینه پروژه       110

4-1-2 طرح کلی پروژه       112

4-2 طراحی و اجرای سیستم 114

4-2-1 تقاضا و دسترسی به آب          114

4-2-2 طراحی سیستم         117

4-2-3 انتخاب فرایند مناسب برای تصفیه یا بازیابی آب     119

4-2-4 دریاچه محوطه‌سازی‌شده در چرخه آب    123

4-3 اثرات مصرف مجدد آب از طریق چرخه آب            124

4-3-1 تقویت منبع آب        124

4-3-2 جنبه‌های کیفیت آب   126

4-3-3 منافع اجتماعی و زیست‌محیطی 131

4-4 منابع            132

فصل پنجم: چشم انداز آینده    133

چکیده     133

5-1 چشم‌اندازهای آینده        134

5-2 منابع            138

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
علوم پایه شيمي

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved