فرهنگ علوم و مهندسی فراوری آبزیان
نویسنده:
سید ولی حسینی - اشکان زرگر - علی طاهری میر قائد
مترجم:
-
سال نشر:
1395
صفحه:
372
نوبت چاپ:
1

 از آنجائیکه رشتۀ فرآوری آبزیان در برگیرندۀ بسیاری از علوم پایه طبیعی، کشاورزی و مهندسی میباشد، لذا تألیف یک فرهنگ توضیحی جامع دربارۀ این رشته مستلزم مطالعه و جستجوی لغات و واژهها از کلیۀ علوم مرتبط به آن میباشد. این خود بدون هیچ توضیح اضافی، اهمیت و ارزش چنین کتابی را بازگو میکند.

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved