مجموعه حاضر در سیزده فصل تنظیم شده است. که سرفصلهای آن شامل «جهان شهر»، «رویکردی متغیر در جغرافیای شهر»، «شکل و ساختار شهر»، « اقتصاد شهری»، «سیاستهای شهری»، «برنامهریزی، بازسازی و سیاست شهری»، «شهرها و فرهنگ»، «معماری وشهر»، « سیمای شهر»، «تجربه شهر»، «ساخت مسکن و جدایی گزینی مسکونی در شهر»، «حمل و نقل شهری» و «پایداری و شهر» میباشد.
این کتاب میکوشد راهنمای عملگرایانهای برای مدیریت دانش چابک در سازمانها ارائه نماید. شایان ذکر است راهنمای حاضر، حاصل بیش از 10 سال فعالیت نویسندگان این کتاب در حوزه مدیریت دانش مشتمل بر آموزش، انجام پروژه، مشاوره و نظارت است. برای تدون این راهنما، چارچوبها، مدلها و روشهای موجود در مبانی نظری مدیریت دانش مورد بررسی و مداقه قرار گرفت و از نقاط قوت آنها نا حد امکان بهرهبرداری شد. نکته دیگر شایان توجه این است که راهنمای حاضر، قبل از نگارش این کتاب، در چندین سازمان خصوصی و دولتی کشور به کار گرفته شده و کارآمدی آن برای نویسندگان کتاب حاضر محرز گردیده است.
این کتاب در پنج فصل تنظیم شده است. فصل نخست به ویژگیهای راهنمای مدیریت دانش چابک میپردازد. در هر یک از فصول بعدی کتاب، مراحل چهارگانه راهنمای حاضر به تفصیل معرفی شده است. به منظور ایجاد درک و بینش عمیق درباره نحوه به کار گیری این راهنما، مثال یکپارچهای در کتاب ارائه شده است. نویسندگان کوشیدهاند زبان کتاب، ساده و ترویجی باشد. همچنین تلاش شده که متن کتاب موجز و بدون حواشی زائد نگاشته شود.
مخاطبان کتاب حاضر را میتوان دو گروه عمده دانست. گروه نخست، رهبران، مدیران و دانشوران سازمانهای عصر دانش هستند. مطالعه و بهرهبرداری از این راهنما میتواند منافع اکتسابی آنها از استقرار مدیریت دانش در سازمانهای متبوعشان را به طرز چشمگیری افزایش دهند. گروه دوم مخاطبان کتاب را میتوان اساتید و دانشجویان کشور در رشتههای مدیریت و مهندسی صنایع دانست. این کتاب میتواند در درسهایی مانند «مدیریت دانش» و « سازمانهای یادگیرنده» به عنوان منبع درسی مورد استفاده قرار گیرد.
نخستین چاپ از کتاب «مدیریت دانش چابک"راهنمای عملی پیاده سازی"» با شمارگان یکهزار نسخه در 140 صفحه، به بهای 8 هزار تومان از سوی سازمان انتشارات جهاد دانشگاهی به بازار نشر عرضه شده است.
پیشگفتار مؤلفین / 15
مقدمه مترجمین / 19
فصل اول: جغرافیای شهر / 23
فصل دوم: رویکردهای متغیر در جغرافیای شهر / 33
فصل سوم: شکل و ساختار شهر / 45
فصل چهارم: اقتصاد شهری / 69
فصل پنجم: سیاستهای شهری / 111
فصل ششم: برنامهریزی، بازسازی و سیاست شهری / 133
فصل هفتم: شهرها و فرهنگ / 169
فصل هشتم: معماری و شهر / 195
فصل نهم: سیمای شهری / 217
فصل دهم: تجربه شهر / 233
فصل یازدهم: ساخت مسکن و جدایی گزینی مسکونی در شهر /257
فصل دوازدهم: حمل و نقل شهری / 283
فصل سیزدهم: پایداری و شهر / 305
منابع / 329
فرهنگ اصطلاحات / 343
واژهنامه انگلیسی به فارسی / 349
نمایه/365
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
علوم انسانی |
جغرافیا
|