فناوری تولید پودر شیر
نویسنده:
وگن وسترگارد
مترجم:
هادی زهره ای - محمود نجبائی - زهره محمودی
سال نشر:
۱۳۹۳
صفحه:
۲۶۴
نوبت چاپ:
۱

مقدمه نویسنده بر ویرایش پنجم / ۱۰

پیشگفتار مترجمین / ۱۱

۱‌ تبخیر

تبخیر کننده‌های فیلم ریزشی / ۱۴

۲-‌ تجهیزات کمکی برای تبخیر کننده / ۳۲

ویژگی‌های کنستانتره / ۵۹

سیستم‌های هوای داغ و توزیع هوا / ۶۷

سیستم خوراک / ۷۴

دستگاه پاشش / ۸۰

اتمیزاسیون در خشک‌کن‌های پاششی برای محصولات لبنی / ۸۷

سیستم جدا پودر / ۸۹

۳-‌ فناوری پودر شیر / ۱۱۰

       خشک کردن یک مرحله‌ای / ۱۱۰

راندمان کلی خشک کردن / ۱۱۷

خشک کردن دو مرحله‌ای / ۱۱۸

اگلومراسیون / ۱۳۷

۴-‌ اقتصاد حرارتی خط تولید پودر شیر /۱۵۲

      پیش گرمایش /۱۵۲

بازیافت حرارتی / ۱۵۴

      روش های دیگر صرفه جویی انرژی / ۱۶۰

۵-‌ روش‌های آزمون و بررسی ویژگی‌های شیر خام، کنستانتره و پودر / ۱۶۲

کیفیت شیر خام / ۱۶۲

آزمون بررسی شیر خام  / ۱۶۴

آزمون بررسی کنستانتره شیر / ۱۶۵

آزمون‌های بررسی پودر شیر / ۱۶۸

آزمون بررسی پدر آب پنیر / ۱۸۷

۶- آبزدایی از مواد ذغذایی / ۱۹۰

اجزای مختلف مواد غذایی مختلف / ۱۹۰

پودر شیر معمولی / ۱۹۲

پودر شیر های فوری / ۱۹۴

آب پنبر / ۲۰۱

محصولات خاص / ۲۳۹

منابع / ۲۶۲

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved