مقدمه نویسنده بر ویرایش پنجم / ۱۰
پیشگفتار مترجمین / ۱۱
۱ تبخیر
تبخیر کنندههای فیلم ریزشی / ۱۴
۲- تجهیزات کمکی برای تبخیر کننده / ۳۲
ویژگیهای کنستانتره / ۵۹
سیستمهای هوای داغ و توزیع هوا / ۶۷
سیستم خوراک / ۷۴
دستگاه پاشش / ۸۰
اتمیزاسیون در خشککنهای پاششی برای محصولات لبنی / ۸۷
سیستم جدا پودر / ۸۹
۳- فناوری پودر شیر / ۱۱۰
خشک کردن یک مرحلهای / ۱۱۰
راندمان کلی خشک کردن / ۱۱۷
خشک کردن دو مرحلهای / ۱۱۸
اگلومراسیون / ۱۳۷
۴- اقتصاد حرارتی خط تولید پودر شیر /۱۵۲
پیش گرمایش /۱۵۲
بازیافت حرارتی / ۱۵۴
روش های دیگر صرفه جویی انرژی / ۱۶۰
۵- روشهای آزمون و بررسی ویژگیهای شیر خام، کنستانتره و پودر / ۱۶۲
کیفیت شیر خام / ۱۶۲
آزمون بررسی شیر خام / ۱۶۴
آزمون بررسی کنستانتره شیر / ۱۶۵
آزمونهای بررسی پودر شیر / ۱۶۸
آزمون بررسی پدر آب پنیر / ۱۸۷
۶- آبزدایی از مواد ذغذایی / ۱۹۰
اجزای مختلف مواد غذایی مختلف / ۱۹۰
پودر شیر معمولی / ۱۹۲
پودر شیر های فوری / ۱۹۴
آب پنبر / ۲۰۱
محصولات خاص / ۲۳۹
منابع / ۲۶۲
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|