مطالعات میکروبیولوژیست ها در طی بیش از صد سال نشان داده است که بین انسان ها و میکروب ها ارتباط حیاتی بسیار نزدیکی وجود دارد، که این ارتباط می تواند مفید یا مضر باشد. مطالعات نشان می دهد که برخی از میکروب ها عامل بیماری در انسان، حیوان و گیاه هستند و بعضی دیگر کاربرد صنعتی داشته و در تولید مواد غذایی، داروها، آنزیم ها، اسیدهای آمینه، تثبیت ازت و غیره نقش دارند.
کتاب حاضر مشتمل بر 11 فصل است و به نحوی نگاشته شده که کلیه جزئیات فرایندهای تخمیری با زیانی حتی المقدور ساده توضیح داده شود. این کتاب به عنوان کتاب درسی در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای رشته های داروسازی، صنایع غذایی، صنایع و فراورده های کشاورزی و بیوتکنولوژی قابل استفاده است.
این کتاب در 393 صفحه و تیراژ1000 نسخه؛ با قیمت 9800 تومان توسط انتشارات واحد آذربایجان غربی به چاپ رسیده است.
فصل 1
روش های خالص سازی کشت های میکروبی/ 1
فراهم نمودن محیط های کشت/ 2
رقیق سازی/ 4
تغییر ژنتیک/ 6
الحاق/ 9
کشت مجدد/ 16
اهمیت روش های کشت خالص/ 21
فصل 2
مخمر نانوایی/ 22
نیاز های رشد/ 27
ویتامین ها/ 32
مواد خام/ 37
اصول رشد هوازی/ 41
تخمیر/ 49
کنترل اتوماتیک تخمیر/ 57
تزکیب شیمیایی مخمر خشک فعال/ 65
فصل 3
تولید اسیدهای آمینه/ 67
تولید والین توسط جهش یافته های اگزوتروفیک و تنظیم کننده/ 88
مکانیزم تولید بیش از حد آمینواسیدهای آروماتیک/ 94
هوادهی- بهم زدن و بازیافت/ 107
فصل 4
تولید آنزیم/ 111
مکانیسم بیوسنتز آنزیمی/ 117
تولید صنعتی/ 125
روش های استخراج/ 125
آمیلاز/ 134
لاکتاز/ 141
متالوپروتئینازها/ 147
گلوکز اکسیداز/ 151
فصل 5
تعریف سرکه/ 157
آب مورد استفاده از تولید سرکه/ 160
اکسیداسیون بیشتر/ 166
تیمار سرکه خام/ 177
سرکه تقطیری/ 181
میزان تولید جهانی/ 184
فصل 6
اسید سیتریک/ 187
روش های بازیافت/ 200
فصل 7
اسید لاکتیک و محصولات تخمیری لاکتیکی/ 203
فساد ترشیجات/ 207
تخمیر زیتون/ 216
تخمیر زیتون های تیپ اسپانیایی/ 114
پیشرفت های جدید/ 236
فصل 8
پنیر/ 239
بریدن دلمه/ 242
پنیر سوئیس/ 248
فرآیند تولید/ 258
پنیرهای مشابه کاممبرت/ 263
تأثیر متقابل باکتری های اسید لاکتیک و استافیلوکوکوس/ 270
رفتار اسرشیاکلی انتروژنیک در پنیر/ 279
آفلاتوکسین/ 281
آمین ها/ 285
فصل 9
محصولات لبنی تخمیری/ 287
عیوب استارترها/ 295
تولید طعم در محصولات لبنی/ 298
کومیس/ 303
فصل 10
الکل/ 305
مواد مغذی تخمیر/ 313
تقطیر/ 319
کارخانجات تجاری/ 323
فصل 11
پروبیوتیک ها و غذاهای عملگرا/ 327
اثر مستقیم روی ایمن سازی/ 329
اثرات فیزیولوژیکی/ 334
لاکتوباسیلوس کازئی/ 339
برخی از محصولات پروبیوتیک/ 347
حفظ و بقایای پروبیوتیک ها در فرآورده های لبنی/ 352
میکروارگانیسم های ماست/ 355
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
فنی و مهندسی |
مهندسی صنایع
|