صنایع فرآوری های تخمیری
نویسنده:
محمودرضا زاده باری
مترجم:
سال نشر:
۱۳۹۱
صفحه:
۳۹۳
نوبت چاپ:
۱

مطالعات میکروبیولوژیست ها در طی بیش از صد سال نشان داده است که بین انسان ها و میکروب ها ارتباط حیاتی بسیار نزدیکی وجود دارد، که این ارتباط می تواند مفید یا مضر باشد. مطالعات نشان می دهد که برخی از میکروب ها عامل بیماری در انسان، حیوان و گیاه هستند و بعضی دیگر کاربرد صنعتی داشته و در تولید مواد غذایی، داروها، آنزیم ها، اسیدهای آمینه، تثبیت ازت و غیره نقش دارند.

کتاب حاضر مشتمل بر ۱۱ فصل است و به نحوی نگاشته شده که کلیه جزئیات فرایندهای تخمیری با زیانی حتی المقدور ساده توضیح داده شود. این کتاب به عنوان کتاب درسی در دوره های کارشناسی، کارشناسی ارشد و دکتری برای رشته های داروسازی، صنایع غذایی، صنایع و فراورده های کشاورزی و بیوتکنولوژی قابل استفاده است.

این کتاب در ۳۹۳ صفحه و تیراژ۱۰۰۰ نسخه؛ با قیمت ۹۸۰۰ تومان توسط انتشارات واحد آذربایجان غربی به چاپ رسیده است.

 

فصل ۱

روش های خالص سازی کشت های میکروبی/ ۱

فراهم نمودن محیط های کشت/ ۲

رقیق سازی/ ۴

تغییر ژنتیک/ ۶

الحاق/ ۹

کشت مجدد/ ۱۶

اهمیت روش های کشت خالص/ ۲۱

 

فصل ۲

مخمر نانوایی/ ۲۲

نیاز های رشد/ ۲۷

ویتامین ها/ ۳۲

مواد خام/ ۳۷

اصول رشد هوازی/ ۴۱

تخمیر/ ۴۹

کنترل اتوماتیک تخمیر/ ۵۷

تزکیب شیمیایی مخمر خشک فعال/ ۶۵

 

فصل ۳

تولید اسیدهای آمینه/ ۶۷

تولید والین توسط جهش یافته های اگزوتروفیک و تنظیم کننده/ ۸۸

مکانیزم تولید بیش از حد آمینواسیدهای آروماتیک/ ۹۴

هوادهی- بهم زدن و بازیافت/ ۱۰۷

 

فصل ۴

تولید آنزیم/ ۱۱۱

مکانیسم بیوسنتز آنزیمی/ ۱۱۷

تولید صنعتی/ ۱۲۵

روش های استخراج/ ۱۲۵

آمیلاز/ ۱۳۴

لاکتاز/ ۱۴۱

متالوپروتئینازها/ ۱۴۷

گلوکز اکسیداز/ ۱۵۱

 

فصل ۵

تعریف سرکه/ ۱۵۷

آب مورد استفاده از تولید سرکه/ ۱۶۰

اکسیداسیون بیشتر/ ۱۶۶

تیمار سرکه خام/ ۱۷۷

سرکه تقطیری/ ۱۸۱

میزان تولید جهانی/ ۱۸۴

 

فصل ۶

اسید سیتریک/ ۱۸۷

روش های بازیافت/ ۲۰۰

 

فصل ۷

اسید لاکتیک و محصولات تخمیری لاکتیکی/ ۲۰۳

فساد ترشیجات/ ۲۰۷

تخمیر زیتون/ ۲۱۶

تخمیر زیتون های تیپ اسپانیایی/ ۱۱۴

پیشرفت های جدید/ ۲۳۶

فصل ۸

پنیر/ ۲۳۹

بریدن دلمه/ ۲۴۲

پنیر سوئیس/ ۲۴۸

فرآیند تولید/ ۲۵۸

پنیرهای مشابه کاممبرت/ ۲۶۳

تأثیر متقابل باکتری های اسید لاکتیک و استافیلوکوکوس/ ۲۷۰

رفتار اسرشیاکلی انتروژنیک در پنیر/ ۲۷۹

آفلاتوکسین/ ۲۸۱

آمین ها/ ۲۸۵

 

فصل ۹

محصولات لبنی تخمیری/ ۲۸۷

عیوب استارترها/ ۲۹۵

تولید طعم در محصولات لبنی/ ۲۹۸

کومیس/ ۳۰۳

 

فصل ۱۰

الکل/ ۳۰۵

مواد مغذی تخمیر/ ۳۱۳

تقطیر/ ۳۱۹

کارخانجات تجاری/ ۳۲۳

 

فصل ۱۱

پروبیوتیک ها و غذاهای عملگرا/ ۳۲۷

اثر مستقیم روی ایمن سازی/ ۳۲۹

اثرات فیزیولوژیکی/ ۳۳۴

لاکتوباسیلوس کازئی/ ۳۳۹

برخی از محصولات پروبیوتیک/ ۳۴۷

حفظ و بقایای پروبیوتیک ها در فرآورده های لبنی/ ۳۵۲

میکروارگانیسم های ماست/ ۳۵۵

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
فنی و مهندسی مهندسی صنایع

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved