غذاهای دام و طيور / روشهای نگهداری آنها
نویسنده:
دکتر پرويز فرهومند
مترجم:
سال نشر:
۱۳۸۹
صفحه:
۲۳۳
نوبت چاپ:
۲

فصل اول: اثر كيفيت غذاهاي دام و طيور در سلامتي انسانها................................ ۱

فصل دوم: گياهان علوفه اي حبوبات.................................................................... ۲۱

فصل سوم: گياهان علوفه اي گرامينه.................................................................. ۴۱

فصل چهارم: گياهان علوفه اي آبدار..................................................................... ۶۳

فصل پنجم: غذاهاي انرژي زا............................................................................... ۷۳

فصل ششم: غذاهاي پروتئيني........................................................................... ۹۵

فصل هفتم: آب و مكمل هاي معدني................................................................... ۱۳۹

فصل هشتم: افزودني هاي غذايي...................................................................... ۱۵۹

فصل نهم: روش هاي فرآوري غذاها.................................................................... ۱۸۹

فصل دهم: ارزيابي مواد خوراكي......................................................................... ۲۱۳

فصل يازدهم: روش هاي نگهداري علوفه خشبي................................................. ۲۳۵

فصل دوازدهم: مسموميت با خوراك ها و گياهان سمي........................................ ۲۶۷

فصل سيزدهم: عوامل ضد تغذيه اي و بيماري زا در خوراك ها............................... ۲۸۱

فصل چهاردهم: فرآورده و پسماندهاي كشاورزي و صنايع وابسته......................... ۲۹۱

منابع مورد استفاده............................................................................................. ۳۱۵

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved