غذاهای دام و طيور / روشهای نگهداری آنها
نویسنده:
دکتر پرويز فرهومند
مترجم:
سال نشر:
1389
صفحه:
233
نوبت چاپ:
2

فصل اول: اثر كيفيت غذاهاي دام و طيور در سلامتي انسانها................................ 1

فصل دوم: گياهان علوفه اي حبوبات.................................................................... 21

فصل سوم: گياهان علوفه اي گرامينه.................................................................. 41

فصل چهارم: گياهان علوفه اي آبدار..................................................................... 63

فصل پنجم: غذاهاي انرژي زا............................................................................... 73

فصل ششم: غذاهاي پروتئيني........................................................................... 95

فصل هفتم: آب و مكمل هاي معدني................................................................... 139

فصل هشتم: افزودني هاي غذايي...................................................................... 159

فصل نهم: روش هاي فرآوري غذاها.................................................................... 189

فصل دهم: ارزيابي مواد خوراكي......................................................................... 213

فصل يازدهم: روش هاي نگهداري علوفه خشبي................................................. 235

فصل دوازدهم: مسموميت با خوراك ها و گياهان سمي........................................ 267

فصل سيزدهم: عوامل ضد تغذيه اي و بيماري زا در خوراك ها............................... 281

فصل چهاردهم: فرآورده و پسماندهاي كشاورزي و صنايع وابسته......................... 291

منابع مورد استفاده............................................................................................. 315

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2024 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved