پيشگفتار............................................................................................................. ۱۱
فصل ۱: مقدمه................................................................................................... ۱۳
فصل ۲: اسيد، باز و سيستم بافري...................................................................... ۲۵
فصل ۳: قندها (كربوهيدرات ها)........................................................................... ۴۳
فصل ۴: ليپيدها................................................................................................... ۶۹
فصل ۵: اسيدهاي آمينه...................................................................................... ۹۳
فصل ۶: پپتيدها و پروتئين ها................................................................................ ۱۰۹
فصل ۷: اسيدهاي نوكلئيك.................................................................................. ۱۲۸
فصل ۸: آنزيم ها................................................................................................. ۱۵۳
فصل ۹: كوآنزيم ها.............................................................................................. ۱۷۹
فصل ۱۰: ويتامين ها........................................................................................... ۱۹۳
فصل ۱۱: هورمون ها.......................................................................................... ۲۱۳
فصل ۱۲: اصول بيو انرژتيك و انتقال الكترون.......................................................... ۲۳۹
واژه نامه............................................................................................................ ۲۷۶
جداول ضميمه.................................................................................................... ۲۷۱
فهرست منابع..................................................................................................... ۲۷۷
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
شيلات
|