پيشگفتار............................................................................................................ ۱۳
فصل ۱- تاريخچه و كلياتي در مورد شيركاكائو....................................................... ۱۷
فصل دوم : انتخاب مواد، فرمولاسيون و بالانس كردن اجزاء در شيركاكائو............... ۴۵
فصل سوم :فراوري شير كاكائو............................................................................ ۷۷
فصل چهارم: فراورده هاي پودري شير كاكائو....................................................... ۱۰۷
فصل پنجم : مكانيسم هاي درگير در فراوري شير كاكائو....................................... ۱۲۱
فصل ششم: كنترل كيفيت شير كاكائو.................................................................. ۱۴۳
فصل هفتم: بهداشت شير كاكائو.......................................................................... ۱۶۹
فصل هشتم: كنترل شاخص هاي ميكروبي در شير كاكائو.................................... ۱۸۷
پيوست ها........................................................................................................... ۲۰۹
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
|