شيركاكائو (مواد اوليه، فناوري توليد، كنترل كيفيت)
نویسنده:
مهندس رضا شرف الدين
مترجم:
سال نشر:
۱۳۸۹
صفحه:
۲۲۷
نوبت چاپ:
۱

پيشگفتار............................................................................................................ ۱۳

 

فصل ۱- تاريخچه و كلياتي در مورد شيركاكائو....................................................... ۱۷

 

فصل دوم : انتخاب مواد، فرمولاسيون و بالانس كردن اجزاء در شيركاكائو............... ۴۵

 

فصل سوم :فراوري شير كاكائو............................................................................ ۷۷

 

فصل چهارم: فراورده هاي پودري شير كاكائو....................................................... ۱۰۷

 

فصل پنجم : مكانيسم هاي درگير در فراوري شير كاكائو....................................... ۱۲۱

 

فصل ششم: كنترل كيفيت شير كاكائو.................................................................. ۱۴۳

 

فصل هفتم: بهداشت شير كاكائو.......................................................................... ۱۶۹

 

فصل هشتم: كنترل شاخص هاي ميكروبي در شير كاكائو.................................... ۱۸۷

 

پيوست ها........................................................................................................... ۲۰۹

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved