اصول علمی و عملی پرورش طيور
نویسنده:
دکتر جواد پور رضا
مترجم:
سال نشر:
۱۳۸۷
صفحه:
۳۲۲
نوبت چاپ:
۹

در امر پرورش و نگهداري طيور، استفاده از ساختمان كمك مؤثري به كنترل عوامل محيطي مي نمايد كه اين امر موجب استفاده بهتر از مواد غذايي و در نتيجه افزايش توليد مي شود زيرا اگر شرايط محيطي مطلوب نباشد قسمت اعظم انرژي مصرف شده توسط مرغ صرف گرم كردن و يا خنك كردن بدن مي شود.

تغذيه طيور نيز از اهميتي خاص برخوردار است زيرا اولاً حدود ۶۰ تا ۷۰ درصد هزينه توليد يك مرغداري را هزينه غذا تشكيل مي دهد و ثانياً هنگامي مي توان گفت كه يك مرغ سالم است كه توليد آن ايده آل باشد. بنابراين تغذيه صحيح چه از لحاظ اقتصادي و چه از نظر سلامتي نقش اساسي را در پرورش طيور ايفا مي كند.

در اين كتاب بعد از ارائه مقدمه، به تشريح و فيزيولوژي پرداخته و سپس مباحث بهنژادي جوجه كشي، پرورش و نگهداري، اصول جايگاه طيور، تغذيه و مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور را بررسي مي كند.

همچنين مؤلف در كتاب حاضر مباحث احتياجات غذايي طيور، بازاريابي تخم مرغ، بازاريابي گوشت مرغ، بهداشت و كنترل امراض و انگل ها را ارائه مي دهد.

كتاب« اصول علمي و عملي پرورش طيوري» در ۳۲۸ صفحه و به قيمت ۳۸ هزار ريال در اختيار
علاقه مندان قرار دارد.

 

 

 

۱ – مقدمه............................................................................................................ ۱

۲ – تشريح و فيزيولوژي........................................................................................... ۱۰

۳ – بهنژادي.......................................................................................................... ۴۷

۴ – جوجه كشي................................................................................................... ۱۱۱

۵ – پرورش و نگهداري............................................................................................. ۱۴۶

۶ – اصول جايگاه طيور............................................................................................. ۱۸۰

۷ – تغذيه............................................................................................................. ۲۰۰

۸ – مواد اوليه مورد استفاده در تهيه جيره طيور............................................................ ۲۲۵

۹ – احتياجات غذايي طيور....................................................................................... ۲۳۷

۱۰ – بازاريابي تخم مرغ........................................................................................... ۲۶۲

۱۱ – بازاريابي گوشت مرغ....................................................................................... ۲۸۱

۱۲ – بهداشت و كنترل امراض و انگلها......................................................................... ۳۰۰

منابع مورد استفاده ............................................................................................... ۳۱۵

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی علوم دامی

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved