کتاب "احتیاجات غذایی ماهی و میگو" با هدف ارایه یک مرجع علمی و جامع در زمینه تغذیه آبزیان طراحی شده است. اهمیت تغذیه مناسب در پرورش ماهی و میگو بهویژه در راستای تأمین منابع پروتیینی پایدار و سالم برای جامعه جهانی، امری انکارناپذیر است. در شرایطی که بحرانهای غذایی و نیاز به تولید غذا بهطور فزایندهای احساس میشود، درک و شناخت احتیاجات غذایی این موجودات آبزی از اهمیت ویژهای برخوردار است.
جلددوم این کتاب به بررسی شناسایی و تحلیل نیازهای غذایی مختلف ماهیها و میگوها میپردازد و تلاش دارد تا بهصورت سیستماتیک، اطلاعاتی از قبیل ترکیب موادغذایی، نیازهای متابولیکی و تأثیرات محیطی و زیستمحیطی بر تغذیه این آبزیان را ارایه دهد. نویسندگان با استناد به پژوهشهای معتبر و تازهترین دستاوردهای علمی، به تفصیل به مسایلی از قبیل انتخاب خوراک مناسب، تأثیرات آن بر رشد، سلامت، و تولید مثل آبزیان پرداخته و راهکارهایی را برای بهینهسازی فرآیندهای تغذیهای ارایه میدهد. در جلد دوم مطالب از فصل هشتم تا نوزدهم اریه شده و شامل مباحث کاربردی در زمینه تغذیه ماهی و میگو است.
فصل هشتم: مواد معدنی
فصل نهم: ویتامینها
فصل دهم: افزدونیهای خوراکی
فصل یاز دهم: عوامل ضد تغذیه ای و سموم اکتسابی در خوراک ها
فصل دوازدهم: قابلیت هضم و قابلیت دسترسی زیستی
فصل سیزدهم: قابلیت ارایه مواد مغذی و شیوههای تغذیه
فصل چهاردهم: تغذیه لاروها
فصل پانزدهم: ترکیبات خوراکی، فرمولاسیون و فرآوری
فصل شانزدهم: جایگزین کردن منابع دریایی: اثرات ترکیبات جایگزین و راهبردها در زمینه کیفیت
فصل هفدهم: نیازهای پژوهشی اساسی
فصل هجدهم: جداول احتیاجات تغذیه ای
دسته بندی موضوعی | موضوع فرعی |
كشاورزي و منابع طبیعی |
علوم دامی
شيلات |