احتیاجات غذایی ماهی و میگو( انجمن تحقیقات آمریکا NRC )- جلد دوم -
نویسنده:
انجمن تحقیقات آمریکا (NRC)
مترجم:
محسن روستا،محسن محمدی ساعی، امیر عبودی، بهروز یار احمدی، وحید دیانت پور
سال نشر:
1403
صفحه:
424
نوبت چاپ:
1

کتاب "احتیاجات غذایی ماهی و میگو" با هدف ارایه یک مرجع علمی و جامع در زمینه تغذیه آبزیان طراحی شده است. اهمیت تغذیه مناسب در پرورش ماهی و میگو به‌ویژه در راستای تأمین منابع پروتیینی پایدار و سالم برای جامعه جهانی، امری انکارناپذیر است. در شرایطی که بحران‌های غذایی و نیاز به تولید غذا به‌طور فزاینده‌ای احساس می‌شود، درک و شناخت احتیاجات غذایی این موجودات آبزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است.

جلد­دوم این کتاب به بررسی شناسایی و تحلیل نیازهای غذایی مختلف ماهی‌ها و میگوها می‌پردازد و تلاش دارد تا به‌صورت سیستماتیک، اطلاعاتی از قبیل ترکیب مواد­غذایی، نیازهای متابولیکی و تأثیرات محیطی و زیست‌محیطی بر تغذیه این آبزیان را ارایه دهد. نویسندگان با استناد به پژوهش‌های معتبر و تازه‌ترین دستاوردهای علمی، به تفصیل به مسایلی از قبیل انتخاب خوراک مناسب، تأثیرات آن بر رشد، سلامت، و تولید مثل آبزیان پرداخته و راهکارهایی را برای بهینه‌سازی فرآیندهای تغذیه‌ای ارایه می‌دهد. در جلد دوم مطالب از فصل هشتم تا نوزدهم اریه شده  و شامل مباحث کاربردی در زمینه تغذیه ماهی و میگو است.

 

 فصل هشتم: مواد معدنی

فصل نهم: ویتامینها

فصل دهم: افزدونی‌های خوراکی

فصل یاز دهم: عوامل ضد تغذیه ای و سموم اکتسابی در خوراک ها

فصل دوازدهم: قابلیت هضم و قابلیت دسترسی زیستی

فصل سیزدهم: قابلیت ارایه مواد مغذی و شیوههای تغذیه

فصل چهاردهم: تغذیه لاروها

فصل پانزدهم: ترکیبات خوراکی، فرمولاسیون و فرآوری

فصل شانزدهم: جایگزین کردن منابع دریایی: اثرات ترکیبات جایگزین و راهبردها در زمینه کیفیت

فصل هفدهم: نیازهای پژوهشی اساسی

فصل هجدهم: جداول احتیاجات تغذیه ای

 


تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved