احتیاجات غذایی ماهی و میگو( انجمن تحقیقات آمریکا NRC )- جلد اول -
نویسنده:
انجمن تحقیقات آمریکا (NRC)
مترجم:
محسن روستا،محسن محمدی ساعی، امیر عبودی، بهروز یار احمدی، وحید دیانت پور
سال نشر:
۱۴۰۳
صفحه:
۳۸۵
نوبت چاپ:
۱

کتاب "احتیاجات غذایی ماهی و میگو" به‌عنوان یک اثر دوجلدی از اهمیت ویژه‌ای در زمینه‌ی شیلات و تغذیه آبزیان برخوردار است. با توجه به افزایش روزافزون نیاز به مواد غذایی و اهمیت تأمین منابع پروتئینی پایدار، این کتاب به بررسی عمیق و جامع نیازهای غذایی ماهی‌ها و میگوها می‌پردازد تا زمینه‌ساز بهبود و توسعه پرورش آبزیان در سطح جهانی باشد.

 جلد اول این کتاب به مباحث تئوریک و علمی مرتبط با تغذیه آبزیان اختصاص دارد. در این بخش، نویسنده با تکیه بر جدیدترین یافته‌های علمی و پژوهش‌های مرجع، به تشریح انواع نیازهای متابولیکی ماهی‌ها و میگوها می‌پردازد و به تحلیلی دقیق از ترکیب غذایی مناسب، منابع پروتئینی، و اثرات مکمل‌ها بر رشد و سلامت این آبزیان می‌رسد. همچنین، این جلد به بررسی عوامل محیطی و شرایط خاص که می‌توانند بر احتیاجات غذایی این موجودات تأثیرگذار باشد، می‌پردازد.

 جلد دوم به جنبه‌های کاربردی و عملی پرورش آبزیان اختصاص دارد و با رویکردی عملیاتی، روش‌های بهینه‌سازی تغذیه و مدیریت خوراک آبزیان را ارائه می‌دهد. این بخش شامل نمونه‌های عملی، مطالعات موردی و راهکارهای عملی برای بهبود عملکرد مزارع پرورش ماهی و میگو است. همچنین، این جلد به تجزیه و تحلیل چالش‌ها و موانع موجود در صنعت پرورش آبزیان و ارائه راه‌حل‌های علمی و عملی می‌پردازد.

 این کتاب، نسخه توسعه­یافته کتاب منتشر شده در سال ۱۹۹۳ است؛ البته دربرگیرنده فصل­های جدیدی نیز هست. کتاب پیش‌رو  در دو جلد ترجمه شده است . در فصل اول که به چگونگی توسعه صنعت آبزیان در طول دو دهه اخیر، همچنین به رشد سریع تعداد زیادی از گزارش‌های پژوهش‌محور، در زمینه نیازمندی‌های تغذیه‌ای ماهی و میگو پرداخته‌است. در ادامه، موضوع یافتن جایگزین‌ها برای پودر ماهی و روغن ماهی مشتق شده از منابع دریایی در خوراک‌های آبزیان، مورد تحلیل قرار گرفته است؛ سپس مروری خلاصه‌وار از موضوعات مختلف در کتاب ارائه شده است.

 

. ۳۳۱

 فصل اول: کلیات

 فصل دوم: مفاهیم و روششناسی پایه ای

 فصل سوم: فیزیولوژی هضمی ماهی و میگو

 فصل چهارم: مصرف انرژی جیره‌ای و یکپارچگی متابولیکی

 فصل پنجم: پروتئین‌ها و اسیدهای آمینه

 فصل ششم: لیپیدها

 فصل هفتم: کربوهیدرات و فیبر

 

 

. ۱۵۵

 

    ۹۹

 

   ۵۱

 

 

 

.. ۲۵

 

... ۱۷

 

دسته بندی موضوعی موضوع فرعی
كشاورزي و منابع طبیعی شيلات
شيلات

تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©۲۰۲۵ Iranian Students Booking Agency. All rights reserved