مدیریت آب و بوم نظام های کشاورزی برای امنیت غذایی
نویسنده:
الین بولی
مترجم:
حسن حیدری، ژاله زارعی
سال نشر:
1403
صفحه:
392
نوبت چاپ:
1

کتاب حاضر ترجمه‌اي از کتاب "مدیریت آب و بوم نظام‌های کشاورزی برای امنیت غذایی" است. هر فصل کتاب توسط چند محقق نگارش شده است که توسط دکتر الین بولي ویرایش شده است. این کتاب قابل استفاده دانشجویان کشاورزي، زیست شناسي و محیط زیست و سایر افراد علاقه‌مند به حوزه آب و کشاورزي مي‌باشد. با توجه به تغییر اقلیم، کاهش بارندگي‌ها و خشکسالي‌هاي مکرر در دهه‌هاي گذشته نیاز است در مصرف آب صرفه جویي شود. کشاورزي پرمصرف ترین بخش از نظر آب است طوریکه بین 80 تا 90 درصد آب در بعضي کشورهاي واقع در مناطق خشك و نیمه خشك صرف آبیاري و تولید غذا مي‌شود. با توجه به گستردگی اراضی کشاورزي در کشور و سهم این اراضی در تولید مواد غذایی سالم، فهم اصول تولید در بوم نظام‌هاي خشک و نیمه خشک اهمیت زیادی در پرورش فکری دانشجویان کشاورزی و افراد جامعه خواهدداشت.

 

  219 مقدمه
محرکها و چالشها برای امنیت غذایی
خدمات بومنظام مرتبط با آب و امنیت غذایی
چالشهای مدیریت بومنظام زراعی
استفاده از آب در بومنظامهای زراعی
 مناطق خشک
 تالابها
 افزایش بهرهوری آب در کشاورزی
 مدیریت خدمات بومنظامهای زراعی
1مدیریت آب برای سلامت بومنظام و تولید مواد غذایی
مدیریت آب و بومنظامهای زراعی در چشماندازها برای امنیت غذایی پایدار


 مقدمه
محرکها و چالشها برای امنیت غذایی
خدمات بومنظام مرتبط با آب و امنیت غذایی
چالشهای مدیریت بومنظام زراعی
استفاده از آب در بومنظامهای زراعی
 مناطق خشک
 تالابها
 افزایش بهرهوری آب در کشاورزی
 مدیریت خدمات بومنظامهای زراعی
مدیریت آب برای سلامت بومنظام و تولید مواد غذایی
مدیریت آب و بومنظامهای زراعی در چشم اندازها برای امنیت غذایی پایدار



تمامی حقوق این سایت برای سازمان ترویج مطالعه و نشر جهاد دانشگاهی محفوظ است. نقل مطالب با ذکر منبع بلامانع است.
Copyright ©2025 Iranian Students Booking Agency. All rights reserved